https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Sestanek med Đorđevičem in Škrjančevo – angleška multinacionalka korak bližje nakupu Mure?

06.07.2011 ob 0:21  

Kot smo izvedeli iz zanesljivih virov, sta včeraj sestankovala Samanta Škrjanec, ki je posrednica angleške koorporacije pri zanimanju za Muro in partnerje, in stečajni upravitelj Branko Đorđevič.

Plod uspešnih pogovorov pri zanimanju angleške nepremičninske multinacionalke za murskosoboško podjetje naj bi bil obisk Škranjčeve naslednji teden v Murski Soboti, ko naj bi ji Đorđevič v vpogled predal dokumentacijo in razkazal Murine prostore. 

Angleži želijo vlagati širše v regiji

Naši viri pravijo, da naj bi bilo angleško podjetje, ki se zanima za Muro in partnerje, pripravljeno vlagati ogromne investicije tudi na področju Hrvaške. Za katero podjetje gre, nam ni uspelo izvedeti, Samanta Škrjanec pa naj bi z angleško multinacionalko sodelovala že v preteklosti. V kolikor bo angleško podjetje kupilo Muro in partnerje, naj bi prišlo do reorganizacije proizvodnje, delo pa naj bi dobilo okrog 2000 delavcev. 

Preberite tudi:

- Angleški nepremičninski mogotci se zanimajo za tovarno Mura

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.