https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

SAM SVOJ ČOLNAR - Pomurski poletni festival Velika Polana

Kdaj: Sobota, 06.08.2011 ob 13:00

Kje: Velika Polana, Velika Polana

Tudi letos bo sam svoj čolnar boljši kot kadarkoli prej, saj pametni mladci iz Mladinskega kluba Velika Polana ohranjajo vse kar je dobro in dodajajo svežino. Tako bosta tudi letos prireditev vodila D'Kwaschen Retashy, glavna nagrada spet znaša 500 € in moto prireditve je še vedno Važno je ostati nad vodo! Tudi pravila ostajajo enostavna: Vse kar želimo od vas je, da zgradite inovativno, okoljsko neoporečno plovilo, ter se zabavate. Zato: pokličete prijatelje, sosede, znance in neznance, staknite glave, vklopite možgane in začnite variti, vrtati, zabijati, razbijati, ponovno sestavljati,… in ustvarite zmagovalno plovilo. Za osvežitev bo poskrbela domača limonada z ledom in Jean Bačić Quartet.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.