https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Kakšno vreme nas čaka konec tedna?

19.04.2024 ob 11:45  

Popoldne se bo postopoma pooblačilo. Jutri bodo sprva krajevne padavine, čez dan bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami.

Vremenoslovci na Agenciji za okolje (Arso) napovedujejo, da bo popoldne na severozahodu zmerno do pretežno oblačno, drugod bo nastajala spremenljiva oblačnost. Ponekod bo zapihal jugozahodnik. Zvečer lahko v severozahodni Sloveniji nastane kakšna ploha. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 14, na Primorskem do 16 stopinj Celzija. 

Ponoči se bo pooblačilo. Na zahodu se bodo začele pojavljati krajevne padavine, ki se bodo zjutraj širile proti južni Sloveniji. Ob morju bo pihal šibak jugo. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 5, v mraziščih malo pod 0, na Primorskem okoli 7 stopinj Celzija.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Popoldne bodo spet nastajale krajevne plohe, lahko tudi kakšna nevihta. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem šibka burja. Najvišje temperature bodo od 9 do 14, na Primorskem do 17 stopinj Celzija. 

OBETI

V nedeljo bo zmerno do pretežno oblačno in vetrovno. Več sončnega vremena bo na zahodu.

V ponedeljek bo sprva precej jasno, zjutraj bo možna slana. Čez dan se bo oblačnost povečala. 

BIOVREME

V petek bo vpliv vremena za večino ljudi ugoden. Vremenska obremenitev se bo v noči na soboto povečala. Pričakuje se zmerna obremenitev, ki se bo kazala s povečanim notranjim nemirom, razdražljivostjo, z manjšimi motnjami v spanju in utrujenostjo. V soboto bo vremenska obremenitev nekoliko popustila, navaja Arso.

Foto: Pixabay, arhiv Pomurec 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.