https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Slovenska olimpijska bakla gorela tudi v Martjancih

24.04.2024 ob 19:00  

Olimpijska bakla se te dni prenaša tudi po Pomurju, da bi širila dobro voljo in navdušenje za prihajajoče poletne olimpijske igre v Parizu. Danes se je ustavila v občini Moravske Toplice, kjer je z zbranimi delila duh enotnosti, moči in olimpijske vztrajnosti.

Sto dni pred začetkom poletnih olimpijskih iger 2024 v Parizu se je slovenska olimpijska bakla odpravila na svojo pot s tromeje Slovenije, Madžarske in Hrvaške v občini Lendava.

Danes je olimpijska bakla gorela v Moravskih Toplicah. Pri sprejemu v Športno rekreacijskem centru Čarda Martjanci so sodelovala športna in druga društva iz občine. Zbrane je nagovoril Župan Občine Moravske Toplice Alojz Glavač, pozdravil pa jih je tudi olimpionik Franc Podlesek. 

Pot slovenske olimpijske bakle, ki se je začela 17. aprila v prekmurskih občinah Lendava, Dobrovnik in Kobilje, 18. aprila je bila v občinah Črenšovci, Velika Polana in Turnišče. 19. aprila v občinah Ljutomer, Križevci in Razkrižje. 20. aprila v občinah Beltinci, Murska Sobota in Veržej. 22. aprila v občinah Gornja Radgona in Radenci. 23. aprila v občinah Cankova, Tišina, Sveti Jurij ob Ščavnici.

Danes je v občinah Moravske Toplice, Odranci in Puconci, 25. aprila bo v občinah Kuzma, Grad in Rogašovci ter 26. aprila v občinah Gornji Petrovci, Šalovci in Hodoš.

Slovenska olimpijska bakla s potovanjem po Sloveniji in zamejskih območjih tako širi olimpijski duh ter navdušenje za prihajajoče igre v Parizu. 

Projekt Slovenska Bakla, ki se je prvič odvil leta 2021 pred Olimpijskimi igrami v Tokiu, je pridobil široko podporo in pohvale tako na lokalni kot nacionalni ravni.

V letu 2024 pričakujejo, da bo pot bakle po Sloveniji združila na tisoče tekačev, prostovoljcev in podpornikov, ki bodo baklo spremljali na njeni poti. 

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

      • gost
        24.04.2024 ob 22:16 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    1. gost
      24.04.2024 ob 19:36 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 8,000-67,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐄𝐬𝐡𝐨𝐩𝐂𝐫𝐚𝐳𝐞.𝐂𝐨𝐦

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.04.2024 ob 19:36 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 8,000-67,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐄𝐬𝐡𝐨𝐩𝐂𝐫𝐚𝐳𝐞.𝐂𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.