https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tekmovanje v slovenskem tarčnem pokalu v Petišovcih

02.05.2024 ob 13:05  

Lokostrelski Klub Lendava je v soboto, 27. aprila, na spidvej stadionu v Petišovcih gostil izjemno uspešno lokostrelsko tekmovanje za Srednjeevropski pokal, ki šteje tudi za Slovenski tarčni pokal. Na tekmovanju je sodelovalo kar 201 lokostrelk in lokostrelcev iz šestih držav, kar predstavlja najštevilčnejšo udeležbo na tekmah za Slovenski tarčni pokal.   


Župan Janez Magyar je zbrane nagovoril in zaželel vsem tekmovalcem uspešno tekmo ter izrazil iskrene čestitke Lokostrelskemu klubu Lendava za odlično pripravljeno tekmovanje: »Občina Lendava želi vsem našim tekmovalcem nadaljnje uspehe na njihovi lokostrelski poti ter se zahvaljuje organizatorjem za neprecenljiv prispevek k promociji športa v naši skupnosti.«   

Mednarodni dogodek je bil izjemnega pomena tudi za lokalno skupnost, saj je pritegnil pozornost številnih ljubiteljev tega športa iz širše regije.  

Posebne pohvale si zaslužijo člani domačega kluba. Med njimi je Bor Bratkovič Odar, ki je osvojil odlično 5. mesto v kategoriji mlajših od 15 let z ukrivljenim lokom, Zvonko Štampar je v kategoriji goli lok osvojil 6. mesto med starejšimi od 50 let, medtem ko je Aljaž Bratkovič Odar z ukrivljenim lokom osvojil 21. mesto med mlajšimi od 18 let.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Foto: FB Lokostrelski klub Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.05.2024 ob 17:57 gost

      Vsi neki čudni Robin hudi.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.