https://www.lust.si/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Od ponedeljka naprej popolna zapora Noršinske ulice

16.05.2024 ob 12:11  

V ponedeljek 20. maja, bo na Noršinski ulici vzpostavljena popolna zapora in sicer od križišča za naselje Rakičan do odcepa za podjetja STREBO in Veterinarski inštitut. 

 

Ta zapora bo ostala vzpostavljena ves čas gradnje do konca julija 2025. Dostop do podjetij, ki delujejo na tem območju bo ves čas gradnje dovoljen iz smeri mesta oziroma Ekonomske šole.

Obvoz iz smeri Murske Sobote v smeri naselja Rakičan bo urejen po regionalnih cestah v smeri Lendavske, Industrijske in Panonske ulice, ter po lokalni cesti iz smeri Noršincev čez naselje Rakičan v smeri Murske Sobote.

»Vsaka takšna dela zahtevajo določene ukrepe in zato se tudi prilagajamo, da bodo vsi poslovni subjekti dostopni. Ob tem pa vas prosim, da izbirate druge alternativne možnosti za svoj prihod v naše mesto, v želji, da se ta cesta končno obnovi in da potem tudi neposredno prispeva k kvaliteti življenja v sami občini in v samem mestu.« naproša župan Mestne občine Murska Sobota, Damjan Anželj.

Gradbena dela prve faze se bodo začela v ponedeljek. V tej fazi bo izvedena celovita rekonstrukcija lokalne ceste v dolžini skoraj enega kilometra in novogradnja kolesarske steze na odseku med ekonomsko šolo in križiščem za naselje Rakičan. Nova cesta bo širša in varnejša za vse udeležence v prometu. Rekonstrukcija ceste bo potekala v treh fazah. 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.05.2024 ob 14:38 Norfolk gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.05.2024 ob 15:20 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.05.2024 ob 17:25 Geza gost

      Če bodo vse ročno delali, to ni dosti več kot 1km

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.05.2024 ob 17:46 VEČ KOT 1 LETO gost

      ODSEK CESTE JE DOLG TOČNO 1040 M in to bodo delali več kot 1 leto Bog nam pomagaj, Kitajci so Pelješki most delali točno 1 leto. Pa more vrag vzeti takšno državo, kaj ste nori. Pa kaj bo to Pomgrad delal samo ročno z lopatami in krampi, pa nekoč bi to mladinske delovne brigade naredile v 3 mesecih. PA TO NE MOREŠ VERJETI.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.05.2024 ob 21:26 Varnost na 1. mesti gost

        https://www.blic.rs/vesti/hronika/uzivo-sudar-vozova-u-tunelu-haos-kod-pancevackog-mosta-ima-povredenih/https://www.blic.rs/vesti/hronika/ministar-dacic-pripadnici-mup-a-evakuisali-9-osoba-iz-sudarenih-vozova/

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.05.2024 ob 18:35 ...... gost

      Pomgradi se jebe, je edini seronja v državi, kot včasuh SCT i boli ga krac. Itak mu bodo delali podizvajalci, isto, kot blok v Murski pri avtobusni, ko do srede ne delajo, za vikend pa pridejo južnjaki iz Celja in naredijo to, kar bi moral Pomgrad do srede. Tak je to, samo kasira, kdaj bo gotovo pa je boli kurac, jajc pa nimajo.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.05.2024 ob 0:13 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐌𝐨𝐧𝐞𝐲𝐏𝐚𝐲𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.