https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

Mednarodni dobrodelni odbojkarski turnir v spomin na Janka Rajnarja

22.9.2018  

V soboto, 29. septembra, med 9. in 19. uro bo v dvorani OŠ Ivana Cankarja potekal mednarodni dobrodelni turnir. Nastopili bodo ekipe Odbojkarski klub Hoče, Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne, Odbojkarski klub Radenci in Volleyballklub Wörther-See-Löwen iz Celovca v Avstriji. Turnir se igra v spomin na bivšega odbojkarja in policista, Janka Rajnarja.


V Ljutomeru po nekaj letih zatišja ponovno moška odbojka na najvišji ravni. V okviru mednarodnega dobrodelnega turnirja v spomin na bivšega odbojkarja in policista bodo nastopili odbojkarski prvoligaš iz Hoč, drugo-ligaška odbojkarska ekipa iz Raven na Koroškem, Fužinar Metal Ravne in letos okrepljena tretje-ligaška ekipa iz Radenc, Radenci. Nenazadnje, kot gostje iz Avstrije bo nastopila prvoligaška ekipa iz Celovca, Wörther-See-Löwen.

Turnir bo potekal med 9. in 19. uro. Urnik tekmovanja:

9:00 – 17:30 tekmovalni program turnirja
9:30 – OK Hoče vs. OK Radenci
ca. 11:30 – VBK Wörther-See-Löwen vs. OK Fužinar Metal Ravne
ca. 13:30 – tekma za tretje mesto
ca. 15:30 – finale

17:30 – 19:00 ekshibicijski program
ekshibicijska tekma Ljutomer All Stars vs.  VIP vs. Policija

19:00 – Podelitev pokalov
Pokal za 1., 2. in 3. mesto; prehodni pokala #JankovMemorial in pokal za najboljšega napadalca/korektorja.

Vstop prost.
Na turnirju bo možno kupiti spominske drese in tako prispevati za sklad spomincica.fit, ki bo ustanovljen z namenom podpiranja perspektivnih odbojkarjev in odbojkarjev ter raziskav bolezni spomina demenca in Alzheimerjeve bolezni.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.