https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POM-MUZIKA

Bralce Pomurec.com so najbolj navdušili Energy ter Hand in mine

2.8.2012  

Zopet se za kratek čas poslavlja rubrika POM-MUZIKA, v kateri smo tokrat predstavili 8 mladih glasbenikov in glasbenic, ki se uveljavljajo na glasbeni sceni.

Z rubriko POM-MUZIKA smo želeli mlade in neuveljavljene pomurske glasbene izvajalce vzpodbuditi k nadaljnjemu razvoju, promociji in krepitvi oblikovanja kolektivne zavesti na področju glasbene kulture v Pomurju. 

 

Rubrika se bo za kratek čas poslovila, saj tudi poletje terja svoj davek, vendar pa bo v jeseni znova v zagonu z novimi, svežimi glasbeniki, ki se trudijo uresničiti svoje glasbene sanje.Predstavljenih je bilo kar nekaj različnih bendov ter posameznikov, tudi različnih glasbenih zvrsti, ki jih izvajajo ni manjkalo.

Ponujamo vam vpogled v glasbenike in glasbenice, ki so se predstavili v tej sezoni pom-muzike, najprej pa vam predstavljamo tri najbolj brane prispevke v tokratni pom-muziki:

1. Energy

Skupina fantov z Goričkega, katerih je posebnost stil frajtonarice z bobni.

Ogled celotnega prispevka

 

2. Hand in mine

 Band, ki nam je prvi v rubriki predstavil ljubezen do hardcore glasbe.

Ogled celotnega prispevka

 

3. Nuša Rajh

Vokalistka, ki si upa slediti sanjam in računa na glasbeno šolanje v Parizu ali Londonu.

Ogled celotnega prispevka

 

 

Ostali, ki so bili predstavljeni v rubriki:

Eklips

 

Niko Dovidija

 

Štajerski fakini

 

 

Fatal Passions

 

Miha Kuzma

 
 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. maja
      05.09.2012 ob 17:49 maja

      koksi

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.10.2012 ob 18:50 pikipoki gost

      samo te energy so nej neka posebnoga pač san bil an enon njihovon špili pa so se mi nje dopadnili v določenih pesmih je pevec speval brez posluha za mene sop najbokši band v prekmurji blue planet in plamen

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.