https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

EROTIKA

Seks in horoskop

27.9.2014  

Seks je pomemben del življenja in če naše življenje na spolnem področju ni tako, kot si ga želimo, tudi drugje ne gre vse tako, kot bi moralo iti.


Raziskave so namreč pokazale, da imajo ljudje z različnimi horoskopskimi znaki radi v postelji povsem različne stvari.

Zemeljska znamenja
Biki, device in kozorogi so znani kot strastni ljubimci, ki v trenutku ekstaze mislijo samo nase in svoje užitke. Osebe, rojene v teh znakih, rade eksperimentirajo in poskusijo različne položaje, najraje pa seksajo stoje. Radi imajo intimnosti »obraz ob obrazu«.

Ognjena znamenja
Ko govorimo o spolnosti, ovne, leve in strelce uvrščamo med najbolj agresivne horoskopske znake. Moški, rojeni v teh znakih, imajo najraje v postelji pasji položaj, ženske pa so najraje na vrhu. Rojeni v teh znamenjih si izberejo položaj, ki jim omogoča nadzor nad partnerjem.


 

Foto: inboks.ba

Vodna znamenja
Če ste doslej mislili, da so vodni znaki hladnokrvni in hladni, ste se motili. Za rake, škorpijone in ribe je značilna globoka spolna intenzivnost. Osebe, rojene v teh znamenjih, se le redko odločajo za čustveno zvezo, ki bi temeljila le na spolnosti. Najbolj jim je všeč misijonarska poza in še nekateri drugi klasični položaji.

Zračna znamenja
Mnogi pravijo, da se dvojčki, tehtnice in vodnarji lahko na hitro spremenijo. To velja za njihov značaj, ne pa za spolno življenje. Osebe, rojene v teh znakih, rade eksperimentirajo in imajo bujno domišljijo. Z njimi ni v postelji nikoli dolgčas, najraje pa imajo sedeči položaj.

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.