https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Slovenska demokratska mladina ustanovila svoj odbor v Ljutomeru

28.05.2012 ob 13:29  

Prejšnji teden je bil v Ljutomeru ustanovljen lokalni odbor Slovenske demokratske mladine (SDM).


Na ustanovni konferenci občinskega odbora SDM je bila za predsednico izvoljena Maša Lah, za podpredsednika Matej Mihorič, za člane Izvršnega odbora pa so bili imenovani Sabina Prelog, Petra Ozmec, Andrej Belcl in Maja Nemec.

Zadovoljstvo nad ustanovitvijo občinskega odbora SDM v Ljutomeru sta izrazila tudi član IO SDM Dominik Štrakl in predsednik Pomurske RK SDM Denis Trstenjak, ki sta pohvalila mlade v skrbi za njihovo prihodnost. Predsednik OO SDS Ljutomer Andrej Lah in tajnik občinskega odbora Igor Borko pa sta mladim ponudila pomoč odbora pri organizaciji raznih dogodkov ter drugih akcij.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.