https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

FOTO: Janša in Žerjav obisk Pomurja pričela v puconski Kemi

Puconci, 29.05.2012 ob 19:10  

Vlada je pričela svoj dvodnevni obisk Pomurja. Premier Janša in gospodarski minister Žerjav sta se najprej ustavila v puconski Kemi.


Po aprilskem obisku ptujsko-ormoške regije se slovenska vlada danes in jutri mudi v Pomurju. Prvi postanek sta predsednik vlade Janez Janša in gospodarski minister Radovan Žerjav opravila v tovarni gradbenih materialov v Puconcih.

Kot je po ogledu podjetja povedal minister Radovan Žerjav, je namen njihovega obiska te regije predvsem seznanitev vlade s tukajšnjimi gospodarskimi razmerami. Prvenstvena namera obiska je po njegovem predvsem ta, »da vidimo, kakšna je gospodarska situacija in seveda tudi na drugih področjih, da lahko potem na osnovi tega ukrepamo.«

Žerjav je pohvalil odločitev Keme, da so se pri odločanju ali bo podjetje menedžment prevzelo ali pa se bo odločilo za razvoj, odločili za slednjega: »Danes imamo v Pomurju lepo rastoče podjetje, ki zaposluje čez 100 ljudi, ima vizijo, ima strategijo in stabilna delovna mesta. Za razliko od nekaterih podjetij, kjer se je menedžment odločil drugače in danes spremljamo žalostne zgodbe.«

Direktor Keme Branko Drvarič je po obisku izrazil zadovoljstvo nad odločitvijo premierja, da obišče prav Kemo. Kot je povedal, pa upa, da bo Janševa vlada v svojem drugem mandatu ubrala drugačen pristop kot v prvem: »Osebno sem bil takrat nezadovoljen, ker marsičesa, kar je vlada takrat začela, ni končala v tistem mandatu.« Ob tem upa, da ji bo to uspelo tokrat.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.05.2012 ob 19:47 Inšpektor gost

      Hmmm... Vse vredu in prav, moti me le to, da nihče nima varnostne čelade!

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.05.2012 ob 19:59 lojz gost

      Si vido koga ka ma v Špare čelado,saj je pa nej na gradbišče....

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.05.2012 ob 22:23 p3co gost

      lopato jim v roke pa naj delajo.....

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.05.2012 ob 9:08 Lajči gost

      "vajh, zdaj bi pa paso en fröč"

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.05.2012 ob 12:08 Simon gost

      In potem gredo obiskat eno izmed uspešnejših firm, ki bodo tako ali tako vedno uspešni. Po moje bi bilo boljše če bi šli pogledat kako Muro ali Panvito, pa še bi se mogoče kak firma našla.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.05.2012 ob 13:01 silver gost

      Res vsaka jim čast,da so odšli v Kemu,a v Muro,Nafto ,pa si niso upali..POKVARENJAKI,DA VAM NI PRAVIH!Žerjav:ti si tudi bil del grobarjev Nafte,posebno pri remontu tovarne Metanola.Če si ti pozabil ,delavci Nafte nismo in ne bomo.....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.