https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tretji kolesarski maraton IPA-Maximus

Murska Sobota, 02.06.2012 ob 12:19  

Danes se je odvil že tretji kolesarski maraton IPA-Maximus v Murski Soboti. Udeleženci so se lahko udeležili velikega maratona (60 km), srednjega maratona (20 km), najmlajši pa so se preizkusili v malem maratonu (9 km).


Udeleženci tretjega kolesarskega maratona IPA-Maximus so se zbrali na parkirišču pred nakupovalnim središčem Maximus, kjer je bil tudi start. Udeleženci maratona so dolžni upoštevati cestno-prometne predpise, navodila in opozorila organizatorja, mlajši od 14 let pa so se maratona lahko udeležili le ob spremstvu starša oziroma skrbnika.

Ob plačani štartnini so prejeli tudi spominsko majico, malico in potrdilo o udeležbi, sodelujejo pa tudi v žrebanju za bogate nagrade.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.06.2012 ob 17:19 stric gost

      Ta dva debeluha iz Policijske uprave, (Ribaš, Škerlak) pa bi se naj spravila na kolo, da bi malo shujšala in se duhovno obogatila.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Truplo
      03.06.2012 ob 18:47 Truplo

      ... no ja, gornji - komentar ti je res "na mestu..." A nisi imel nič pametnejšega za napisati? Jaz bi rekel, da omenjena gospoda, če sta že bolj "krepke" konstitucije to rabita tudi, da navijeta ušesa nekomu takemu, kot si sam oz. ga solidno zbrcata v rit. Pa brez zamere!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.06.2012 ob 19:01 stric gost

      Truplo, tudi ti imaš delno prav, tvoj nadimek "TRUPLO" bi pa bilo najbrž boljše za ta dva, ker ju bolje poznam kot ti. Pa lep dan !

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Truplo
      03.06.2012 ob 19:14 Truplo

      ... Stric, take zadeve se ne pišejo na forum in to pod izmišljenim imenom, ker te nihče tako ne pozna. Mene pod tem nickom tule na slikah poznata vsaj dva!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.