https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zgodbe Pomurcev, »ki trgajo srce« ...

Murska Sobota, 04.06.2012 ob 15:25  

Varuhinja človekovih pravic Zdenka Čebašek Travnik je s sodelavci še drugič v kratkem času obiskala Mursko Soboto.


Ker je bilo ogromno zanimanja, je varuhinja človekovih pravic še drugič v slabih treh tednih obiskala Mursko Soboto. Danes je sprejela še ostalih 28 ljudi, ki prejšnjič niso prišli na vrsto. Tudi tokrat je bilo največ predstavljenih problemov, vezanih na revščino, sledi okoljska problematika in problematika, povezana z obveznim zdravstvenim zavarovanjem.

Ena izmed sodelavk Čebašek Travnikove je na današnjem srečanju z novinarji dejala, da je poslušala "zgodbe, ki trgajo srce". Na velike stiske in krute življenjske zgodbe Pomurcev je sicer ob obisku prejšnji mesec opozarjala tudi Čebašek Travnikova. Slednja je dejala, da bo v naše konce, konkretno na Center za socialno delo Murska Sobota, povabila ministra za delo, družino in socialne zadeve Andreja Vizjaka, da si od blizu ogleda, kako poteka delo strokovnih delavcev in s kakšnimi težavami se soočajo. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.06.2012 ob 17:58 študent prava gost

      Varuh človekovih pravic = gasilski avto s sireno ampak brez vode...

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. smrt
      04.06.2012 ob 21:16 smrt

      @;:_; ja tou je glas vpijočega v puščavi .Žabaron se j**e za nas na ton konci Slovenije .glavno je ka država da za purdije milijon evrov ka do se še z boukšimi avtami vozili .Čebašekova pa je samo še ena od tistij ka dobijo dobro plačo ne napravi pa nič

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.06.2012 ob 22:35 realist gost

      Daj smrt ne modruvli vsepovprejk ka nemaš pojma, ne senja se ti o pristojnostih varuha, rajši si malo prešti, kakšno poročilo pa te modruvli, prlej pa s takšimi za šank

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. smrt
      05.06.2012 ob 9:00 smrt

      replika---realist @@@ tij se ne škrabli tan ge te ne srbij .stalno sakšega za vsak komentar vrit pijšeš in ka se obnašaš kak eden velki somar .izgleda ka ne jemleš redno tistij malij bejlij tabletk kere te spravijo na pravo pamet ---marš

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.06.2012 ob 18:51 pepson-1 gost

      smrt je čista praf napisala,...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.