https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Sezonske vstopnice Mure 05 čakajo na vas - pomagajte klubu z nakupom

Murska Sobota, 8.6.2012  

Tako željeno licenco ima Mura 05 v žepu, priprave na novo sezono so že v polnem teku. Veseli dejstvo, da na klopi ostaja Ante Šimundža, nogometaši pa bodo s treningi pričeli v ponedeljek. Za vas zveste navijače pa je klub pripravil ponudbo sezonskih vstopnic, z nakupom katerih lahko pomagate klubu k mirnejši plovbi.


Letošnja novost pri nakupu sezonske vstopnice je, da zakupite svoj sedež na stadionu, vstopnice pa bodo samo vaše, unikatne, saj bodo vsebovale vaše ime in priimek. Ob nakupu vstopnice boste določili tudi sedež na katerem boste spremljali tekme in ta sedež ne bo v prodaji na prvenstvenih in pokalnih tekmah, kar pomeni, da bo pripadal samo vam.

Ponudba:

- Sezonska vstopnica za glavno tribuno (sektor G): 150 EUR

- Sezonska vstopnica za ostale tribune (vsi pokriti sektorji razen A, G, H in F): 120 EUR

- Vstopnica za ogled tekem v jesenskem delu sezone (vsi pokriti sektorji razen A, G, H in F): 70 EUR

- Vstopnica za ogled tekem v spomladanskem delu sezone (vsi pokriti sektorji razen A, G, H in F): 50 EUR

- Otroška (do 12 let) sezonska vstopnica (vsi pokriti sektorji razen A, G, H in F): 30 EUR

S sezonskimi vstopnicami si boste lahko ogledali vse prvenstvene in pokalne tekme Mure na Fazaneriji. Za zdaj sezonske vstopnice lahko kupite samo v trgovini Golgeter v Murski Soboti, sčasoma pa bodo na voljo tudi na drugih prodajnim mestih.

Imetniki sezonskih vstopnic boste imeli z njo kar nekaj koristi. Pripadala vam bo prednost pri nakupu vstopnic oz. sedeža na stadionu za evropske tekme Mure. Ob nakupu klubskih artiklov pa boste deležni še posebnega popusta. Z letošnjo sezonsko pa boste prihodnje leto imeli popust pri nakupu nove sezonske vstopnice.

Cene posamičnih vstopnic rahlo spremenjena

Cene vstopnic za posamezno tekmo se ne bodo bistveno spremenile. Spremenila se bo le cena za ostale tribune, ki bo po novem znašala 8 evrov (prej 7).

- glavna tribuna 10 EUR (sektor G)
- ostale tribune 8 EUR (vsi sektorji razen G in H)
- otroci do 12. leta starosti: 2 EUR

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.06.2012 ob 14:06 meho gost

      mi naj pomagamo. za hvaležnost nam pa podražite vstopnico. lud jebe zbunjenog.....

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.06.2012 ob 14:40 gost gost

      No sedaj de pa resena Mura.Zadnjic ste jamrali ka nete kupili letnih vstopnic ka se nej sigurno ce de licenca.Sedaj je licenca pridoblena zdaj pa navali narod na letne vstopnice.Samo spet je en problem .Kupiti je treba vstopnico.Zdaj de se vidlo kelko vas ma Muro neizmerno rado pa Mura gor pa Mura dol,spet te vsi cedni,ka bi pa v zep segnoli to pa nej.Da de spet kaksa kriza te pa na forum pa pluvati sepoprejk.Taksi pac smo Prekmurci.Namesto ka bi vkup stopili in pomagali klubi,ce ga ze mamo tak radi.Zdaj de nam pa spet predraga karta pa neven ka se vse bomo meli za izgovore.Ges pravim tak keksi spricer menje pa nede problema ce ze scemo gledati dober nogomet,ce nej pa lejko idemo pomursko ligo za 5 eurov gledat,pijt spricere pa se vsepoprej drejt. Tak pac je za malo pejnez malo muzike

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.06.2012 ob 15:47 gost gost

      navali narod na potapljajčo se barko !!

      0 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.06.2012 ob 16:21 gost gost

      pitanje koga bomo rešavali? muro ali nesposobno vodstvo?

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.06.2012 ob 20:06 asdfg gost

      Eni ste rejsan somari. Reševali te? Koga? Pa ne kupujete karte zatou ka ščete gledati fuzbal? Kupujete ali nekupujete za tou ka je uprava nesposobna? Odločite se ka bi radi. Ge iden na tekmo zatou ka ščen gledati fuzbal pa uživan, eni pa samo iščete izgovore pa ne ven ka. 120 evrov je enin preveč? Gda pa idete v bauto pa tan kujpite pol vozička pa plačate 100 evrov je pa vredi? Odločite se ka bi radi.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.06.2012 ob 22:32 uporabnik gost

      Mislim da sem jaz že kupil letno vstopnico s tem ko redno plačujem mesečno položnico komunali. Dvakrat pa je ne bi hvala!

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.06.2012 ob 23:20 gost-B.G. gost

      TOPIC,PUHAN,CELEC VAS CAS JE POTEKEL,PROSIMO,DA ZAPUSTITE MURO,KER STE JO UNIČILI,CAS JE ZA NOVO UPRAVO KATERA BO SPOSOBNA IN CENJENA

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      09.06.2012 ob 11:35 Lali gost

      Zakoj se pa A sektor cuj šte?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      09.06.2012 ob 14:15 Prvaliga gost

      Do sedaj sem bil vedno na sektorji F. Po novem več ne morem sedeti tam. Za ostale sektorje, mi ni treba rezervirati sedeža, ko bo tekma, kupim karto. Tako da bom na koncu dal več v klubsko blagajno .... Če bi bil sektor F, bi si ga pa rezerviral .... lp

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      10.06.2012 ob 14:36 OPTIMIST gost

      Kaj vodstvo res nima nobene odgovornosti. POMAGAJO lahko sponzorji, samo do njih je treba stopiti. UPRAVA skuliraj se. Nobenih obljubljenih poročil. Samo tako naprej ............. pa bo ............????????????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.