https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tudi Jasmina Opec odprla turistično sezono v Biogradu na Moru

09.06.2012 ob 8:00  

Predstavniki občine Moravske Toplice so ob odprtju turistične sezone v Biogradu na Moru uspešno predstavili tudi svojo občino.


Občani Moravskih Toplic so se udeležili Eno-eko-etno-gastro stola – »Spojimi zeleno i plavo«, prireditve, s katero v Biogradu na Moru obeležujejo odprtje poletne turistične sezone. Občani iz pobratene občine so poskrbeli za promocijsko turistično predstavitev, obiskovalcem omogočili degustiranje pomurskih lokalnih kulinaričnih posebnosti in promovirali domače izdelke. Skupaj s hrvaškimi, madžarskimi in številnimi drugimi ponudniki so svojo hrano, pijačo in etno izdelke predstavili na obmorski promenadi v skupni dolžini več kot en kilometer.

Pobrateno Občino Moravske Toplice je tokrat zastopal podžupan Tibor Vöröš ter svetniki Majda Đurinek, Štefan Hul in Andrej Baligač, dogodka pa se je udeležila tudi mlada prekmurska poslanka Jasmina Opec.

Kot pravijo predstavniki občine Moravske Toplice, je tridnevna prireditev kot primer dobre prakse dosegla svoj namen, saj so se prekmurski ponudniki povezali s ponudniki iz drugih sodelujočih držav in občin.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.