https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Black pony prinaša vročico poletne noči - prihajata Tiësto in Calvin Harris

11.06.2012 ob 12:07  

Black Pony Entertainment Group bo 24. junija 2012 priredil doslej največji elektronski žur, ki se je kdajkoli odvijal na ljubljanskem stadionu Stožice. Nastopili bosta dve veliki elektronski imeni, Tiësto in Clavin Harris.


Tretja zabava v liniji Red Party dogodkov bo tokrat ponudila kar stadion, presegla pa ne bo le atraktivne lokacije, temveč tudi seznam nastopajočih. Poniji bodo v Slovenijo namreč pripeljali kar dve veliki elektronski imeni: Tiësto prihaja k nam že tretjič, premierno pa bo v Sloveniji DJ, ki je pravzaprav pop-zvezdnik: Calvin Harris.

Rdeče, ki te ljubim rdeče

Prvi RED PARTY, ki se je 15. 12. 2011 v družbi Davida Guette odvil v areni Stožice, je dokazal, da si vsekakor zasluži biti poimenovan po rdeči barvi-dvorana se je namreč bohotila v rdečem sijaju dekorja in RED X-mas PARTY-ju nadela lovoriko vrhunske božično-novoletne zabave. Zakulisje Red X-mas Party-ja si oglej tukaj.

Aprilski RED Spring PARTY je v spomladansko rdeči vzbrstel na Gospodarskem razstavišču in v ritmih glavnega Dj-a Martina Solveiga vibriral rdečo nit Red Party linije zabav: izkušnje rdeče v spomladanski ediciji ter nepozaben set Madonninega ljubljenca Martina Solveiga ter njegovega norega managerja Lafailla.

Calvin Harris zavrnil Lady GaGa

Tokrat v Ljubljano prihaja eden največjih kovalcev hipov na svetu. Harrisa poznamo predvsem po uspešnicah Ready for the Weekend, I'm Not Alone, Flashback, You Used to Hold Me in Bounce. Sodeloval je s Kylie Minogue, Sophie Ellis-Bextor, Kelis in Rihanno.

Naj pa vam zaupamo še nekaj njegovih »skrivnosti«. Harris je, preden je uspel, polnil police v supermarketih in delal v tovarni za predelavo rib, med nastopom Jedwardov na X Faktorju je z ananasom na glavi prišel na oder, kar je razburilo Simona Cowella, ki mu je za vedno prepovedal obisk v oddaji, leta 2008 je zavrnil sodelovanje z Lady GaGa, ker se mu je njeno ime zdelo čudno. Ne pozabimo pa omeniti, da britanski dance glasbenik velja za najuspešnejšega avtorja v Veliki Britaniji v letu 2011. Poseben uspeh pa žanje tudi s pevko Rihanno, s katero imata pesem We found love, ki je rezultat njune  glasbene kolaboracije. Pesem ima trenutno na kanalu Youtube že več kot 177 milijonov ogledov.

Tiësto – od peke krompirčka do svojega privatnega letala

Tiësto velja za najbolj priljubljenega elektronskega titana med Slovenci. Trikratni prvak na najbolj referenčni lestvici na svetu DJ Mag je pred 4 leti prejel grammyja. V zavest plesne množice se je vtisnil s serijo pesmi In Search of Sunrise, v orbito glasbenih ikon pa ga je izstrelila ena najbolj znanih elektronskih pesmi na svetu, Silence. Sledili so hiti, kot so Traffic, Adagio For Strings

Tiësto je svoj talent prenesel tudi v modno industrijo! Ima namreč svojo kolekcijo oblačil z imenom CLVB LIFE. Ima pa tudi svoje osebno letalo, s katerim se pripelje na posamezno lokacijo turneje. Medtem ko zadnja leta sodeluje z Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone), Busto Rhymes - C'Mon (Catch 'Em By Suprise) in Anastacio - What can we do (A deeper love), smo izbrskali tudi, da je njegova prva služba bila v restavraciji s hitro prehrano, kjer je bil zadolžen za peko krompirčka.

V težkem pričakovanju na dogodek so Poniji posneli napovednik za dogodek. 

Omogočeni tudi prevozi

Vstopnice si lahko priskrbite na vseh Eventimovih prodajnih mestih, in sicer boste za parter odšteli 27,50 €, za FAN PIT 60 € in za VIP 90 €.

Obiskovalci se bodo na RED Summer party lahko popeljali kar 50 % ceneje. Popust si lahko zagotovite na ST terminalih Slovenskih Železnic s predložitvijo vstopnice za RED Summer PARTY. Več informacij na: http://www.slo-zeleznice.si

Organiziran prevoz iz  Maribora, Nove Gorice, Kopra, Novega mesta bo ob nakupu vstopnice omogočen tudi preko http://www.gremonaparty.com/party/64/red-summer-party.

PR članek

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.