https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Prepričajte investitorje z vašo inovativno idejo pred vesoljno Slovenijo

12.06.2012 ob 10:00  

Jeseni prihaja na novo slovensko televizijo resničnostna oddaja Dragons' Den. Prijavijo se lahko vsi ustvarjalci in podjetniki, ki želijo predstaviti svoje inovativne ideje in na tak način privabiti finančne investitorje.

Pot do zagonskega kapitala v Sloveniji ni nič kaj lahka, sploh v časih krize. Na srečo se odpira povsem nova priložnost za vse podjetnike, ki bi radi uresničili svoje sanje – oddaja Zmajevo gnezdo. Poleg tega, da lahko pridobite finančno investicijo, obenem predstavite svojo inovativno idejo ali svoje mlado podjetje pred celotno Slovenijo, kar pomeni pot do novih strank, partnerjev in drugih deležnikov. Vsi podjetni imate tako priložnost, da pokažeje iz kakšnega testa ste sestavljeni; pred kamero je vse skupaj še toliko bolj pestro.

Dragons’ Den je resničnostna oddaja, ki združuje ustvarjalne in podjetne posameznike, ki želijo svojo idejo preoblikovati v uspešno podjetje, ter  na drugi strani  naložbenike oziroma investitorje, ki nenehno iščejo dobre poslovne priložnosti.

Večina tistih, ki imajo dobro poslovno idejo, praviloma nimajo dovolj denarja, da bi z njo začeli ali razširili uspešno podjetje. Investitorji pa nenehno  izpostavljajo, da je težko priti do obetavnih in  ustvarjalnih novih možnosti za plemenitenje denarja.  Resničnostna oddaja Dragons’ Den omogoča  podjetnikom, da se predstavijo pred uspešnimi poslovneži in se potegujejo za investicijo v njihovo  poslovno idejo.

Utrinki z izborov

Upajte si in vaše življenje se lahko čez noč spremeni na bolje

Dragons’ Den je že številnim ambicioznim in ustvarjalnim posameznikom spremenil življenje na bolje,  tako v Veliki Britaniji, Kanadi, ZDA, kot tudi v mnogih drugih državah, kjer je bila oddaja predvajana.  Celo med tistimi, ki jim med samo oddajo ni uspelo uresničiti svojega cilja (pridobiti investicije), so  nekateri pridobili dovolj medijske izpostavljenosti ali zanimanja drugih  investitorjev, kar jim je  vendarle odprlo pot navzgor. Veseli so seveda tudi vsi tisti, ki so postali zadovoljni uporabniki novih  izdelkov in storitev, ki so jih njihovim snovalcem omogočile finančne injekcije, pridobljene v oddaji.

Za sodelovanje v oddaji Dragons’ Den se lahko prijavijo tako tisti, ki svoj posel šele uvajajo, kot tudi  tisti, ki že imajo vpeljano podjetje, pa razmišljajo o širitvi na nova področja, večjem obsegu  poslovanja ali širitvi na nove trge. Investitorji v oddaji Dragons’ Den bodo iz vrst  uglednih poslovnežev, bančnikov in upraviteljev  skladov. Pred samo oddajo si seveda morajo podjetniki postaviti cilj, koliko sredstev želijo pridobiti  od enega ali več investitorjev, ki potem v zameno postanejo solastniki (novega) podjetja. Če s svojo  predstavitvijo ne dosežejo zastavljenega cilja, podjetniki iz oddaje odkorakajo praznih rok – vseeno  ostajajo druge omenjene dodane vrednosti nastopa. Gre za investiranje po konceptu tveganega kapitala.

Podjetniki, izkoristite to enkratno priložnost

S prihodom nove televizije, ki jo podjetje TSmedia d.o.o.  pripravlja za letošnjo jesen, bodo tudi  slovenski podjetniki in investitorji končno dobili priložnost, da se srečajo pred televizijskimi ekrani. Ni  dvoma, da  bo nova možnost marsikateremu podjetniku odprla pot navzgor; če bo le preživel  predstavitev v »zmajevem gnezdu«.

V mesecu juniju in juliju bodo potekali izbori podjetniških idej, ki se bodo predstavile pred investitorji.  Za prijavo svoje ideje HITRO obiščite spletno stran www.dragons-den.si ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 26 30. Izkoristite priložnost in se prijavite še danes!

Vsak uspešen posel se začne z dobro idejo; potem je potrebno še malo poguma. VI STE NA POTEZI.

Prijavite se na izbor

V mesecu juniju potekajo izbori za podjetja in podjetnike, zainteresirane za nastop v oddaji Dragons’ Den, ki se bo predvajala na novem televizijskem programu, ki začne z oddajanjem v letošnji jeseni. To je oddaja, ki pred kamerami zagotovi srečanje podjetnikov in inovatorjev s potencialnimi investitorji, ki so v njihove ideje in poslovne načrte pripravljeni vložiti  svoj kapital.

Izbori podjetniških idej že potekajo in vabimo vas, da tudi vi razmislite o izpolnitvi prijavnice za sodelovanje v oddaji. Časa ni več veliko.

Prijavnico najdete na spletni strani www.dragons-den.si.

Izbori potekajo zelo sproščeno, a profesionalno.

    Komentarji

    1. gost
      12.06.2012 ob 12:26 gost gost

      Poslovni angeli malce drugače :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.06.2012 ob 18:01 sss gost

      aj ne serite...ge ste bili do zdaj....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.