https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: V Veržeju dišalo po bograču

Veržej, 12.06.2012 ob 13:39  

V soboto je v Veržeju potekalo tekmovanje v kuhanju bograča. Kljub slabemu vremenu se je zbralo 11 ekip, bograči so dobro uspeli, tako da je imela komisija kar težko delo. Ocenjevalce sta najbolj prepričala kuharski par Lucijan Galunder in Martina Mlinarič.

Šlo je za tretje tekmovanje v kuhanju bograča v Veržeju, na katerega se je letos prijavilo rekordno število ekip. Kljub na izgled enakim bogračem, je ocenjevalno komisijo najbolj prepričal bograč, ki sta ga skuhala Lucijan Galunder in Martina Mlinarič, drugo mesto je pripadlo kuharski ekipi Dejana Nemca, tretjo mesto pa si je prislužila ekipa Kukol iz Krapja.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.06.2012 ob 14:02 fizična oseba gost

      zdaj ma že sakšo selo bogračijado. Prleki bi lejko edino kislo župo küjali, za Bograč so kumaj par lejt nazaj prvič čüli.

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.06.2012 ob 20:43 dejanski gost

      tepa ti naredi pa izpelaj bogračijado,če si tak pameten... si pač krajšamo sobotne dneve z kuhanjem... verjetno si z prekmurja-ni čudno,da imaš tak komentar...

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.06.2012 ob 21:09 kuhar gost

      Zaradi takih kot si ti "fizična oseba" je država tam kjer je. Nestrpnež!

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. smrt
      13.06.2012 ob 14:26 smrt

      replika ---kuhar --@@@ Država je nej tam kjer je za radi takšnih ( kot je gost--fizična oseba ) to je velika bedarija napisana . Tisti zaradi kerih je država tam kjer je se šetajo ter kradejo in kopičijo bogatsvo in v pogubo peljejo to kar se še da. Končno pa res glede tega da bograč že kuhajo v vsaki vasi če prav stoji samo 5 hiš imajo bogračijado .

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. smrt
      13.06.2012 ob 14:28 smrt

      @@@ nej so v Varžeji bijka na turen vlekli in tikvi jahali dol po muri ??? ah svašta se najde

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.