https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Tudi v Pomurju naj bi za vikend močno deževalo

16.09.2010 ob 12:43  

Deževje v zahodni Sloveniji lahko ponovno povzroči veliko preglavic, v Pomurju pa naj bi zapadlo od 40 do 70 litrov dežja na kvadratni meter, poroča MMC RTV Slovenija.

Kot je za spletni portal www.rtvslo.si povedal meteorolog Brane Gregorčič, naj bi bile razmere zelo resne in primerljive z lanskim božičem ali Železniki.

Najhuje naj bi bilo v zahodni polovici Slovenije, kjer naj bi zapadlo od 250 do 300 litrov dežja na kvadratni meter. Veliko dežja je pričakovati tudi drugod – v severni, južni in osrednji Sloveniji naj bi tako zapadlo od 80 do 150 litrov dežja na kvadratni meter.

Ogroženo bo tudi Pomurje

V vzhodnem delu države naj bi zapadlo od 40 do 70 litrov dežja na kvadratni meter, še poroča MMC RTV Slovenija.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. slavko1958
      16.09.2010 ob 13:10 slavko1958

      "Najhuje naj bi bilo v zahodni polovici Slovenije, kjer naj bi zapadlo od 250 do 300 tisoč litrov dežja na kvadratni meter" malo preveč, se vam ne zdi

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Karlo_Vrataric
      16.09.2010 ob 20:22 Karlo_Vrataric

      Hvala za opozorilo, napaka popravljena.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.