https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

V Beltincih se pripravljajo na tretji »Veter v laseh s športom proti drogi«

19.6.2012  

Društvo prijateljev mladine Beltinci tudi letos s pomočjo Občine Beltinci organizirala vseslovensko akcijo »Veter v laseh s športom proti drogi«, ki ga po vsej Sloveniji pripravlja Športna unija Slovenije. Akcija bo v občini letos tako potekala že 3. zapored, in sicer pod sloganom ŠPORT JE PRAVA IZBIRA.

 

Sočasno z začetkom šolskih počitnic se bodo mladi tako lahko udeležili akcije, ki bo potekala 23. junija 2012 z začetkom ob 10. uri v Športno-rekreacijskem centru Gančani.

DPM Beltinci, ki v Občini Beltinci že nekaj let aktivno deluje na športnem in kulturnem področju, se je odločilo letos v okviru »Vetra v laseh s športom proti drogi« privabiti čim več posameznikov in društev, ki bi tekmovali v igranju nogometa, košarke, odbojke, se udeležili rolanja (paralelni slalom), obudili spomine na stari dobri gumi twist in se udeležili predstavitve floorball-a ter inline hokeja.

 

DPM Beltinci

 

Med prireditvijo se bodo sodelujočim predstavili Policijska enota Murska Sobota, Občina Beltinci s strani ZTK in Steg 1 Beltinci, v sklopu akcije bo pa v ponedeljek, 25.6.2012, v Športnem parku v Beltincih pod okriljem HK Horobek Fčele potekal inline hokejski turnir.

Že prvi »Veter v laseh« v Beltincih pred nekaj leti je privabil številne sodelujoče, prejšnje leto se je pa akcije udeležilo še več mladih, pravi Tomaž Perdigal, predsednik DPM Beltinci. Upa, da bo letos številka presegla lanskoletno, hkrati pa poziva vse, ki želijo sodelovati v ekipnih tekmovanjih (nogomet, odbojka, košarka), da se prijavijo vsaj en dan pred tekmovanjem (prijavnina za ekipe letos znaša 10 EUR). Najboljše tri ekipe v posameznih panogah dobijo pokal, hkrati pa so organizatorji za najboljše tekmovalce pripravili tudi praktične nagrade.

 

Športna unija Slovenije

 

Več o dogajanju si lahko preberete na www.dpm-beltinci.si in http://horobek.si/.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.