https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Tiësto in Calvin Harris popolnoma razgrela največjo rdečo poletno zabavo

Ljubljana, 26.06.2012 ob 19:42  

Prvi letošnji elektronski spektakel v ljubljanskih Stožicah sta zaznamovala Calvin Harris in nizozemski DJ Tiësto. Noč sta uvodoma ogrela slovenska mojstra mešalnih miz Beltek in Alex Cvetkov.


Čeprav se je dogajanje letošnje največje rdeče poletne zabave nepričakovano iz zunanjega stadiona preselilo v notranjo areno, so mladi in tudi malo starejši uživali na zabavi in bili priča nepozabnemu elektronskemu dogodku z velikimi rdečimi baloni, zavesami in dežniki, ki so lebdeli v zraku, z animacijami na velikih zaslonih, manjkala pa ni niti pirotehnika, ki je temperaturo v ozračju dvignila še bolj.

Dogodek je odprl 18-letni koprski DJ Alex Cvetkov, ki je pred toliko ljudi nastopal prvič, sledil pa mu je bolj poznan slovenski DJ Beltek, 26-letni Ljubljančan, ki ga je odkril Umek na enem izmed forumov in od takrat naprej na elektronskih dogodkih osvaja z velikimi uspešnicami kot sta Copacabana in Himmel.

Po razgretem večeru slovenskih DJ-jev je sledila pop ikona Calvin Harris, ki sodeluje z mnogimi svetovnimi glasbeniki, kot so Rihanna, Kelis in Ne-Yo. Harris je obiskovalce popeljal v plesno ekstazo in navdušil s svojimi avtorskimi hiti ter remiksi, vrhunec njegovega seta pa je bil hit We found love, ki ga je posnel skupaj z Rihanno.

Pika na i na "rdečem" prizorišču je zagotovo bil legendarni nizozemski DJ Tiësto, ki je zavrtel vse svoje klubske uspešnice, vmes pa je ponudil tudi remikse pop skladb. S svojim triurnim setom in pripravljeno pirotehniko ter animacijo preko zaslonov je obiskovalce kljub vročini in polni stožiški areni domov "popeljal" zadovoljnih obrazov.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.