https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Miroslav Topič: Če jutri odstopim, kaj smo s tem naredili?

Murska Sobota, 2.7.2012  

Mediji smo se v petek razpisali, da bo predsednik Mure 05 Miroslav Topič odstopil, toda sam je to demantiral dva dni kasneje. Kot je povedal danes za Radio Murski val, v petek ni imel možnosti pregledati informacij, ki so krožile po spletu, njegov odstop pa ni logičen, če ni zamenjave zanj.


V petek se je razširila novica, da prvi mož Mure 05 Miroslav Topič odstopa, česar so se mnogi razveselili, toda temu ni ravno tako. "V petek niti nisem imel časa pogledati informacije, ki so krožile po spletu, do mene pa je prišla informacija, da sem odstopil, kar pa je velika razlika do naj bi odstopil," je danes za Radio Murski val dejal Topič ter v nadaljevanju dodal: "Če jutri odstopim, kaj smo s tem naredili. Mi moramo klub zapustiti ljudem, ki bodo to prevzeli in stvar peljali naprej. Mi imamo ogromno zadev, tu niso samo finance, tudi en kup drugih zadev, ki se vodijo in ne moremo jih nekomu kar obesiti gor. Naredili bomo vse, da pripeljemo prave ljudi, da konsolidiramo upravo, da bodo stvari peljali naprej," poudarja Topič.

Klub v prvi ligi se ne da voditi volontersko

Prvi mož črno-belih priznava, da z načinom, kot sami vodijo klub v prvi ligi, povsem na volonterski bazi, to ne gre in da bi to šlo kvečjemu v drugi ligi. Zato prihaja do težav s komunikacijo, srečanji in do napak, ki jih ne bi smelo biti. "Mi smo se lotili zgodbe, ki se mora peljati profesionalno, povsem na amaterski bazi. Vizije so in še obstajajo, idej je ogromno, ampak ni ljudi, ki bi to realizirali, na žalost. Stvar je šla prehitro naprej. Mi nismo imeli takrat pravega upravnega odbora, nato je spodletel poiskus s temi Italijani in celoten spomladanski del smo se bolj kot ne ubadali s pomanjkanjem finančnih sredstev in zagotovitvijo le-teh," pravi Topič, glede Italijanov pa poudarja, da to ni bila enostranska odločitev njega, pač pa odločitev vseh v klubu.

Informacij ne dajejo, da ne bodo izpadli kot naivneži in lažnivci

"Meni predsedniško mesto ni prineslo nič drugega kot ogromne skrbi in težave, z vseh smeri in krajev, informacije pa so skope, ker ne moremo delati iste napake kot januarja, februarja in marca, ko smo famozno zgodbo z Italijani vsaki teden razlagali, razpletla pa se je v drugo stran. Mi smo izpadli kot naivneži in lažnivci," je še povedal Topič in dodal, da zaradi tega zdaj ne obveščajo o vsem, s čimer želijo klub rešiti.

Rešitelji iz Velike Britanije?

Vodilni Mure ne sedijo križem rok, v igri naj bi bil naslednji rešitelj, tokrat z Otoka. "Ne bi rad o tem govoril, ker potem med lokalno skupnostjo in navijači človek doživi samo neke posmehe. Zadeve so nekaj dogovorjene, so malenkost bolj prepričljive, tudi dokumentirane, ampak toliko slabega smo v preteklosti skozi dali, da dokler ne bo realizirana, je brez veze o tem govoriti. Če bi bila realizirana, kar pa si vsi želimo, bi bil to dober kapital za naprej za gradnjo kluba," je povedal o tokratnih rešiteljih kluba Topič in dodal, da ne polagajo vse karte na to, ampak delajo na večih frontah.

V sredo odpotujejo v Baku, povratna tekma bo v Lendavi

Neizogibno je tudi igranje v evropskem pokalu, prva tekma z Bakujem bo že ta četrtek, in kljub temu, da je finančno stanje v rdečih številkah, se bo tekmi odigralo normalno. "Lani je bil prvoten cilj obstanek, ne pa Evropa. Evropo bodo skušali čim bolj izkoristiti, toda cilj v letošnji sezoni bo še naprej obstanek in stabilizacija kluba," je povedal Topič, ki pa ne bo potoval z moštvom iz banalnega razloga, ker nima potnega lista, osebna izkaznica pa ni dovolj. Povratna tekma se bo odigrala v Lendavi in na Fazaneriji, za kar so si v klubu prizadevali, toda časovni okvirji so bili prekratki, da bi na ogled štadiona prišli ljudje z Evropske nogometne zveze.

Muraši bodo v Azarbejdžan odpotovali v sredo z letalom z Dunaja in preko Instanbula, želja pa je ostati neporaženi.

ANKETA

Ali predsednik Mure 05 Miroslav Topič uživa vašo podporo?

ODGOVORI TUKAJ - KLIK

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.07.2012 ob 13:44 gringos gost

      topić se je nekaj navčo" ne veri vsakemu", ker potem izpadneš naivnež. To je bil najbolj korekten komentar v zadnjih 6 mesecov, samo še Angleže izpusti, kajti njihove klube prevzemajo drugi ljudje, sumin, da bi šli v Slovenijo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.07.2012 ob 13:51 odlazi topiču gost

      topiču znaj vsemu je kraj zbogom!! odlazi odlazi

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.07.2012 ob 14:03 EDEN gost

      @ODLAZI TI..................(HUMORISTA)

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.07.2012 ob 14:10 pes taco moli gost

      ..to poudarjanje na ametersko, vodenje in volontersko delo mi diši na iskanje zaposlitve znotraj kluba (zdaj ko nema službe...). Z igralci pa v letalo verjetno ne vupa...lejko spadne(nej letalo on!)

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.07.2012 ob 14:16 Snoj gost

      Navijači Mure bi mu lahko pomagali, da bi si čimprej uredil potni list...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.07.2012 ob 14:34 Abraham Lincoln gost

      Poslušam posnetek oddaje oz. intervju s Topičon, pa enostavno nemren verjeti...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.07.2012 ob 14:46 srečko gost

      odlazi topiču: ka moreš biti za primitivnoga idiota ka pol srbohrvaško pol pa slovensko neka gor pišeš??? Ali si pa eden izmed tistih "pravih slovcencov"......"ja nisam odavde, ali že 5 let živim tukaj"??? Mater ste nešterne pametne pa pišete takšne izjave ka se človeke želodec obrača......rad bi vas vido v koži Topiča gda bi vsakšen slinaš po tebi sral pa se pametnoga delo doma za računalnikon........naj najdejo pametno zamenjavo pa de ziher odišo......dosta lidi ne razme ka se nejde tu za topiča........MURA MORE BITI NA 1.MESTE PRI VSEN TON NEJ PA TOPIČ- on je samo lutka!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.07.2012 ob 14:47 srečko gost

      "Topiču znaj, svemu je kraj Zbogom mi više se ne vraćaj."

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      02.07.2012 ob 14:53 srečko gost

      primitivnost ne pozna mej......tej kere je pod mojin imenon piso.....moren ti v roko segnote...samo te mo ziher po dreke smrdo ka moreš reden gnoj biti pa IQ se tudi more gibati okoli -15!!!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      02.07.2012 ob 16:09 Abraham Lincoln gost

      ND mUra 05 ima novoga direktorja. Ti je nej začetek konca, to je KONEC!! http://www.pomurje.si/aktualno/gospodarstvo/topic-profesionalno-v-muro-05/

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      02.07.2012 ob 16:42 www gost

      pa skoga se tej človek zajebavle :????????

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      02.07.2012 ob 17:41 zhfh gost

      Samo vsi nekaj proti gučite, što de pa te predsednik?? KA MISLITE KA DE ABRAMOVIČ SE PRIŠO? V klubi obstaja odbor in on ve kaj je najboljše za klub. Vsak pa lejko pride v odbor. Samo je potrebno se včlaniti v klub in hoditi na sestanke in te pridejo volitve. Ka čakate?? pametnjakoviči . Plačajtečlanarino zriktatje nekaj denarja pa ste lejko prerdsednik.... Ge san sicer navaden delavec ampak izgleda ka samo ge logično razmišlan ka znan ka san enkrat za seljački klub isko nekaj sponzorov. dva tedna san odo svoj čas trato pa nejsan dobo niti ka bi bencin povrno penez. Tu pišejo samo neki dvanajstletniki keri ne vejo kak se stvari streže. Včasih se je dalo zriktati gda so murini igralci dobivali plačo iz tovarne mura. Zdaj pa toga več nega. V sloveniji je vse napačno od politične ureditve dale. V avstriji ge so vsi disciplinirani je v šesti ligi bole urejeno kak v naši prvi ligi. Zna se što plača pa što pije. Pri nas pa so ljudje že takšni ka to nejde. Vsak samo grabi za sebe.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      02.07.2012 ob 18:11 HEH gost

      Od česa de topič živo, če je službo sporazumno pustil???????????????????????????????????????? HEHE ...kako nas za bedake ima! Navijači najbole ka ga negi počakate pa pitate osebno...KER VIDIN KA NEGA MEJE pri LAGANJU:)

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      02.07.2012 ob 18:17 OPTIMIST gost

      Koliko sponzorjev v enem letu .............?, ma samo naivneži in simpatizerji mu še lahko verjamejo, sicer pa je že preseglo vse meje dobrega okusa. V kratkem bodo sledili ogovori NASLEDNJE LETO....ns bruhanje mi gre in veste kje bi najraje k...???????.., samo enkrat lahko ugibate. Mar eno leto ni bilo dovolj ............. koliko tednov še ...ma res mi gre na k........ Pomurec.com dajte saj vi bodite toliko pametni in nateg gospoda Topiča ne objavljate več, ........................malo pozitive nebi škodovalo, toda za božjo voljo ne z gospodom Topičem.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      02.07.2012 ob 18:22 eden gost

      ne moreš verjeti, da je on odstopil iz RLS!!! Nagnali so ga ko so ugotovili da je mešal finance kluba Mura05 in RLSja. Že 15.6. sem napovedal popolnoma enak scenarij kak se je zgodil danes pa mi takrat nihče ni verjel. Torej, da Topič ni več v RLS in da se bo sedaj grebel za mesto direktorja kluba da ne ostane brez prihodkov. Je pa to res elegantno zapakiro za tiste ki ne vedo resničnega ozadja! Topič, stvarno si velik blefer!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. prekmurjerepublika
      02.07.2012 ob 19:59 prekmurjerepublika

      Če Topič odstope se klub lejko še vsaj deloma povrne kredibilnost, kero je zgujbo izključno zaradi njega !!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. ms-d
      02.07.2012 ob 20:25 ms-d

      g,eden če je topič za tebe velik in eden blefer si ti za mene eden in edini idiot ka neveš ozadje za rls-in za muro 05 za nemotaj pa neseri prej kot pa je potrebno,

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      02.07.2012 ob 20:31 123 gost

      topič na kolenaj te prosin odide pa nas rejši muk !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      02.07.2012 ob 21:12 miro:***** gost

      tražena si roba u gradu vsi te žele.... i ti si topke i topke

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      02.07.2012 ob 21:19 eden gost

      @ms-d, to ka je blefer ne mislim samo ges ampak večina v tem trenutku. A ne bereš komentarje? kje živiš? ali pa si mogoče sam M.Topič? Ozadje pa mislim da kar dobro vem, verjetno boljše kot ti (razen če nisi ti M.T.) In na osnovi česa ocenjuješ da sem idiot? zato ker mislim drugače kot ti? potem sva idiota kar oba :-)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      02.07.2012 ob 23:01 čopič gost

      bravo eden!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=4G8zekB071M nej ka bi bilou isto kak v zagrebi ;(

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. ms-d
      03.07.2012 ob 0:14 ms-d

      še enkrat ti povem da g.topič ni blefer,ampak je človek namestu,samo se določeni ljudje skrivajo za njegovim hrbto in jih je on do sedaj ščitil,vem pa da bo to enkrat konec temu in bo javno povedal v klubu in tudi v javnosti,počakajte do konference in ga poslušajte,ampak tudi takrat nebo povedal vsega -ampak bo z časom naredil kar je najbolje in vse v red sbasal.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. copicar
      03.07.2012 ob 6:29 copicar

      ms-d,+5 :-)

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      03.07.2012 ob 7:14 Prvaliga gost

      Ges ga ne poznan, lehjko sodin samo rezultate .... 0 sponzorjev, še zgublili smo jih 0 investitorjev 0 denarja. .. razen posoje komunale ... Tu pa pravite ka se skrivlejo za topičon ljudje .... Vej je pa on predsednik. Cejla sloveniaj se njemi smeji ... naj gnes skliče konferenco, javno povej za te lidij in zakoj jih ščiti? ga plačuvlejo ali ka .... vedno je nekdo kriv, da nič ne uspe ... Ges si tudi želin, ka njemi gnes uspe dobiti 1 milijon ... samo kak dugo mo še morali čakati? še eno leto?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      03.07.2012 ob 8:35 lepi gost

      Začela se je pravljica ki bo imela tragičen konec

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      03.07.2012 ob 9:08 OPTIMIST gost

      Če bi odstopil že PREJŠNI TEDEN bi bilo prepozno. Only Fools and Horses - tragikomedija se nadaljuje V kislo jabolko nebo prav nihče ugriznil, vse dotlej dokler ne odstopi celo VODSTVO.!!!!!!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      03.07.2012 ob 11:23 gg gost

      ms-d PA kaj neki blefiraš in napizduješ folk! KAJ SI TI MOGOČE TOPIČ! Koga ima on za hrbtom????????????? Kaj tisti ga ovirajO katerim je obljubljal denar?????? Ma dajte folk:) Zgubil je službo, ker je delal mučke! Mislite, da se to po gostilnah ne govori????? Jaz tudi marsikaj vem in samo čakam, da mi živci enkrat poknejo!!!! Copicar ti pa nehaj srati in se mu v rit rivati, ker na koncu itak ne boš imel nič od tega

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      03.07.2012 ob 11:40 ka č gost

      copicar pa optimist ... vüva samo podpejrajta toga vajinoga topiča pa vse skuper ... ge ne bi bil takšen optimist glede vsega skuper ... aja pa copicar - nemoj tij meni, tej tvoj topič je tak nesposoben ka vse glava bolij - v bistve cejla uprava kluba je totalno nesposobna ... jebote: 30. 6. je mijmo pa je kar nekaj igralcov brez pogodb ostalo ... in ka tou pomejni - ka lejko brez odškodnine odidejo kama koli ... se pravi 2 dni je že prejk pa je nišče še sploj nej ponüjdo igralcon nove pogodbe - in zaj boš pravo ka v ton klube delajo resno ... smešno :)) pa povej mi copicar če si tak gvüšen v nekšne stvari ... što de šou v četrtek uefo špilat ??

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      03.07.2012 ob 11:52 ¸˝ gost

      butlini eni, vepa še zdaj nejste skužili, da je copicar topić?

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      03.07.2012 ob 12:02 ja ja gost

      ja te pa resno žalostno, če je tou ista oseba - ker te rejsna nikaj nemre napravite haska za klub, če cejle dneve visij tü gor na forumaj pa pijše takšne bedarije ... neven neven kak de on tej klub rejšo ... eno par igralcov de v roke enga tedna gvüšno odišlo in tou zašenke ... imele so enoletne pogodbe do 30. 6. in njin je pred iztekon pogodbe nišče iz kluba nej prišo pa ponüjdo novih pogodb ... drugi klubi pa meneđeri keri pa tou znajo pa zdaj ponujajo igralcon pogodbe pa jih vabijo v druge klube - ker so prosti igralci ... rejsan žalostno ... razprodaja igralcov pa sisteme - ZAŠENKE !!! kama ste tej klub priprelale ... stvarno svaka vam čast ... pa eno par igralcov je sploj še nej registrejranih za nouvo sezono ... ker je uprava resnično totalno nesposobna ... me resno zanijmle što de špilo v četrtek ?! ... eh neman več besed ...

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      03.07.2012 ob 12:34 ges gost

      gost - ¸˝ copicar je nej topič, Tau je en srmak ka njemi topič tu in tam kakšen popust za karte da:) Inte srmak se vse topi, ka ga nešče malo lepše pogledne, zatau pa tudi takšne norosti piše:)

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      03.07.2012 ob 12:37 ges gost

      Aja...NA SOBOTAINFO TUDI TE SRMAK COPICAR taksne norosti pise :) Najbaukše ga ignorejrati, ker če de topič šau v zapor, de ga še vedno zagovarjo! Skratka PSIHO, keroga bi se ge še na topičovon mesti bojo. Je pa sigurno med drugimi uporabniki, kak je naprimer MS in podobno kakšen topič v ozadji. Zdaj de meu itak dosti cajta pisati, ker je zgubo službo. Nej mi jasno od kec de zdaj plačani glede na tau ka je precedniško mesto častno in nej plačano

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. copicar
      03.07.2012 ob 12:59 copicar

      gost - ges hahaha rejsan si betežen nikdar in nikoli mi je Topič nej dal nikšnoga popusta za karte. gost - gg tebi pa poven Topič mi je kolega in tak de tudi ostalo pa to nema veze če je ali pa nej direktor rls ali pa mure 05,ges niti ne pričakujem ka bi mel kakšen hasek od toga kak si ti napiso se pravi po tvojem so ti kolegi samo tisti od kerih maš kakšen hasek ? Vsi vi keri ga tak blatite ga osebno ne poznate zato je brezveze z vami debaterati o njen.Osebno se poznava že par lejt in nemren ene slabe besede povedati zato de mi dale pajdaš in ga mo dale zagovarjo,sicer pa kolego spoznaš v teških trenutkih ,vidin ka velki večini je to nej jasno

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      03.07.2012 ob 13:07 ges gost

      copicar vsi so prauti ten, ka de topič nadaljeval kariero v muri05. K večjemu bi mogo človik odgovarjati za škodo ka jo je povzraučo! In ge razmin ka ti je pri srce! Ampak če je človik dober po srci tau še ne pomejni ka je dober na toj poziciji kak jo ma trenutno. In če sta takšna kolega ga samo brani, ampak zavedaj se ka je naredo s svojimi odločitvami velko sranje. ŽAl:( Tau ka pa je župan popusto in zrihto pejneze od javnoga podjetja pa je višek! Čez čas pa de komunala svoje prispevke zvišala, katere mo mogli vsi plačevati! Ge samo poven, tau de še vse velko sranje!!! Zapaumnite si tau;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. copicar
      03.07.2012 ob 13:17 copicar

      gost - ges,te pa ne piši ka san psiho in neven ka vse nej. Ges se v njegov privat život nemo mejšo je punoleten pa zna ka dela in ka je zanjega najbolše.Smo si kolegi vendar ne mejšamo posle v privat živlenju.Tak njega ne briga ka mo ge delo tak mene ne zanima ka de on delo.Lejko vrvleš ali nej sva že dostikrat bila skupaj na kavi pa san ga nej pito ama nika od mure.Zato pravin ne gleda se pajdaštvo samo prek poslov što si pa ka si tudi druge vrednote se gledajo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      03.07.2012 ob 13:18 srečko gost

      ges: ka maš to za močne zadeve ka jo k sebi gemleš ka ti takšne halucinacije dela???daj meni tüdi zriktaj to zadevo ka v tej časaj praf pride!:)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      03.07.2012 ob 18:17 vujdi gost

      copicar: ene sicer malo pretiravajo z obtoževanjon Topiča, ampak v končni fazi nišče nede gledo na tou če je on s srcon pri stvari ali nej, ge vrvlen ka je s srcon in se je trujdo na najboukše možen način, ampak dejstvo je ka njeme je na vsake fronte spodletelo. Dajmo realno poglednite na cejlo zadevo. Neje vrede tak kak se je izšlo in so bile njegove poteze kere so pripelale vseskuper do toga. Izgovarjanje na nekoga v ozadje pa je še bole seljačko kak je trenutno seljačko vodeni klub, ker če što iz ozadja deluje proute tebe si resno opica, če ga ne razkriješ... vej pa narod bi se njeme klanjo pa pravo, bravo Topič edijne si mel muda ka si tou napravo do zdaj. Tak ka nej odavate takše zgodbice, ka njega drujge zavirajo pa neven ka vse. ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      03.07.2012 ob 20:47 Prvaliga gost

      Topič je 1 leto probo zriktati denar. Verjetno je obiskal potencialne sponzorje. V enem letu upam vsaj 50 v SLO. In če mu nihče ni hotel dati denarj, mu verjetno ne zaupajo. Zgleda da samo njemu še ni potegnilo. Mura rabi denar in tega ne more zriktati ... torej .... mogoče bo kdo drug imel več sreče

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      05.07.2012 ob 12:45 ges, nej ti gost

      ka ste vsi tak nestrpne, vejpa druge teden dobijo pejneze od Italjanov, Nigerijcov,Anglejžov pa neven koga vse še. Neven v čen je fora tome Topiče ka igralce(ge se s srcon borijo za tau našo muro) dobesedno najebavle ka do pejneze, pa tau je za v rest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.