https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

S katamaranom Prince of Venice bo v Benetke potoval Denis Novak

06.07.2012 ob 12:47  

Mesec junij je za nami in znani so nagrajenci naše mesečne nagradne igre, kjer ste se potegovali za vožnjo s katameranom Prince of Venice za dve osebi in vstopnice po izbiri za fitnes, cross fit, ali spinning. Kdo si je priboril nagrad si lahko ogledate nižje.

Glavna nagrada za mesec junij 2012, ki podarja turistično podjetje Kompas iz Ljubljana, je bila vožnja s katameranom Prince of Venice za dve osebi.

Z deljenjem prispevkov z našega portala si je je glavno nagrado priboril Denis Novak, ki je s svojo "pridnostjo" vzpodbudil 903 klikov na prispevke. Njegova vztrajnost je izplačala in se bo skupaj z izbrano osebo do konca oktobra peljal s katemaranom v Benetke.

Za svoj trud pa bodo poplačani tudi uporabniki, ki so zasedli mesta od 2. do 6. Vsak od njih bo namreč prejel vstopico po izbiri za fitnes, cross fit, ali spinning v Fitnes studio FIT&PUMP. Le-to so si priigrali uporabniki maych, TamaraKovac, copicar, bostjankotar in Truplo.

Vsi nagrajenci bodo o načinu prevzema nagrade obveščeni po elektronski pošti.

Vsi skupaj pa že lahko "tekmujete" že za novo mesečno nagrado, ki bo prav tako atraktivna - vstopnica za koncert Red Hot Chili Peppers, ki bo 29. avgusta v Zagrebu, z vključenim avtobusnim prevozom iz Murske Sobote.
Postopek, kako lahko sodelujete v nagradni igri, si lahko preberete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. denimb
      06.07.2012 ob 15:00 denimb

      Hvala za nagrado!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.