https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

NAGRADNA IGRA: Potegujte se za vstopnico za koncert Red Hot Chili Peppersov

10.07.2012 ob 20:35  

Že nekaj časa smo v mesecu juliju in čas je, da razkrijemo novo mesečno nagrado. Tako kot v prejšnjih mesecih je tudi ta zelo privlačna.

Glavna nagrada za mesec julij 2012, ki jo ob koncu nagradne igre dobi prvouvrščeni na spodnji lestvici, je vstopnica za koncert Red Hot Chili Peppers, ki bo 29. avgusta v Zagrebu, z vključenim avtobusnim prevozom iz Murske Sobote.

Nagrado podarja največja slovenska agencija za prevoze na koncerte www.koncerti.net. Na pobudo Pomurec.com bo organizirani prevoz tudi iz Murske Sobote, koncert na Hipodromu Zagreb, če boste pri nas dobili vstopnice, pa pa si lahko privoščite že za 72,99 evra.

 

Ker pa bo samo eden glavni zmagovalec, pa smo poskrbeli, da podelimo še pet "tolažilnih nagrad", to je vstopica po izbiri za fitnes, cross fit, ali spinning v Fitnes studio FIT&PUMP.

 

Kako poteka nagradna igra in kako sodelujem v nagradni igri?

V nagradni igri lahko sodelujejo le REGISTRIRANI UPORABNIKI Pomurec.com.

Za mesečno nagrado se potegujete tako, da delite ali »like-ate« prispevke s Pomurec.com preko socialnih omrežij (Facebook, Google +, Twitter …) in zmaga tisti, ki bo imel v seštevku največ klikov na prispevke v določenem časovnem obdobju preko socialnih omrežij, to pa ne more biti dvakrat zapored isti uporabnik.

Z drugimi besedami to pomeni, več objav recimo delite na Facebooku, večja verjetnost obstaja, da jih bodo videli vaši prijatelji, na objavo kliknili in s tem izboljšali vaše možnosti v tekmi za nagrado. Preko števca NAJ Pomurcev se sproti beležijo kliki na z vaše strani objavljen prispevek na socialnem omrežju.

Na dnu vsakega prispevka najdete ikonice, s katerimi lahko delite prispevke ...


Na stran in s tem za sodelovanje v nagradni igri se lahko prijavite s Pomurec.com prijavo kot registirani uporabnik ali s klikom na ikono preko Facebooka ali Googla in se prijavite. To najdete na vrhu strani, kot lahko vidite na spodnji fotografiji.


Omogočeno je tudi, da se v nastavitvah pod »Prikazno ime« po želji spremeni tudi želeno uporabniško ime, ki je potem vidno v števcu NAJ Pomurcev. Tako si lahko npr. Janez Novak, ki se prijavi preko svojega Facebook profila, spremeni »prikazno ime« iz Janez Novak v poljubno uporabniško ime. S sodelovanjem v nagradni igri soglašate, da se vaše »prikazno ime« objavi na števcu NAJ Pomurcev.

Ko ste prijavljeni na strani, poleg vašega imena ali uporabniškega imena najdete gumbek nastavitve ...


PRIMER, kako sodelovati:

1. Na naši spletni strani se REGISTRIRATE oz. prijavite z želenim uporabniškim računom

2. Na strani izberete poljubno novico, za primer vzamemo tole:

www.pomurec.com/vsebina/9337/254/FOTO:_Policisti_iz_sedmih_evropskih_drzav_zbrani_v_Murski_Soboti

3. Delite jo na Facebooku oz. na drugih socialnih omrežjih ...

 

Nagradna igra meseca maja traja do 31. junija 2012, rezultati pa bodo znani prvega avgusta 2012.

V času trajanja nagradne igre (priporočamo, da to storite vsak dan) lahko seveda izberete poljubno število novic z našega portala in jih objavljate na Facebooku ali drugih socialnih omrežjih. Ne pozabite, več različnih povezav s Pomurec.com delite, več možnosti imate za nagrado!

Stanje na lestvici NAJ Pomurcev si lahko ogledate na našem števcu, ki beleži oglede:

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.