https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Na Ajdovo noč bodo šli zastonj ...

13.07.2012 ob 12:57  

Naval za štiri brezplačne vstopnice za nastop Jelene Rozge danes na Ajdovi noči v Odrancih je bil velik, za njih se vas je potegovalo več kot 150 naših bralcev. Žreb je določil, da vstopnice prejmejo ...

... Štefan Vozlič, Sandra Pučko, Tina Virag in Andrej Kuzmič. Iskrene čestitke. O načinu prevzema vstopnic boste obveščeni po elektronski pošti.

Jelena Rozga vas bo v petek zvečer očarala Vas s hiti kot so Dalmatinka, Razmazena in številnimi drugimi, tudi z najnovejšima hitoma Zanemari in Solo igračica ter seveda veliko uspešnico Bižuterijo. Vsekakor ne bo manjkalo hitov skupine Magazin, v kateri je bila Jelena dolgo časa tudi vokalistka. Za dobro glasbeno in zabavno ogrevanje bodo od 21. ure naprej skrbeli člani domače, nekoliko spemenjene zasedbe Tropik. Organizatorji obljubljajo tudi presenečenje večera.

V Odrancih se bo Ajdova noč odvijala tudi v soboto, ko nadaljujejo tradicijo pristne gorenjske narodnozabavne glasbe. Letos v goste prihajajo  člani ansambla Veseli Begunjčani. Kot je razvidno iz njihovega imena prihajajo iz Begunj na Gorenjskem, kjer se neguje Avsenikova glasba skoraj vsak dan.

Ne bo manjkal tudi tradicionalni srečelov, iz kuhinje pa bo zadišalo po pravi odranski ajdovi kaši in ribah po odransko.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.