https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 11. Hidroraid pri Mali Nedelji v znamenju dveh jubilejev

Bodislavci, 16.07.2012 ob 1:01  

V Bodislavcih pri Mali Nedelji je od četrtka do nedelje potekalo že 11. srečanje ljubiteljev Citroenov.


Srečanje je poimenovano hidroraid, saj gre za počastitev vseh Citroenovih vozil s hidropnevmatskim vzmetenjem. Letošnji raid obeležujeta dva jubileja, Citroen klub Slovenije praznuje dvajseto obletnico, sekcija Citroen kluba Prlekija pa deluje že deset let.

Udeleženci so prišli iz devetih držav, najbolj oddaljen kar iz Avstralije. Zbralo se je čez 100 vozil različnih modelov in starosti. Glavni del srečanja, sama turistična vožnja zbranih vozil v koloni, je potekal v soboto, s postojankama v ljutomerski vinski kleti in ogledom botaničnega vrta in dvorca Jeruzalem.

Organizatorji so srečanje popestrili še z zanimivim razvedrilnim programom, ki je vključeval tekmovanje v metanju hidravlične krogle, mini evropsko prvenstvo v nogometu, zumbo in glasbene večere.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.07.2012 ob 15:48 BRANKO BOGOVIČ gost

      KOD ČLAN KLUBA Z NAJVEČJIM STAŽEM , OD 1969-GA LETA (ŠE YU AS KLUB) , LAHKO POHVALIM PRLEKE KOD ODLIČNE GOSTITELJE . JAS SEM UŽIVAL OB POGLEDU NA TOLIKO ŠTEVILO ISTO MISLEČIH CITROENERJEV , ŽELNIH ZABAVE IN SPROSTITVE . VSE TO STE NAM NUDILI IN TO USPEŠNO . NAJ ŽIVI "HIDRORAJD" ŠE MNOGA LETA (IN JAS ZRAVEN ) VAŠ BRANKO

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.