https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Hotiške ribiške dneve otvorili s Hotiško ribico

Hotiza, 20.07.2012 ob 15:44  

Včeraj so se začeli tradicionalni Hotiški ribiški dnevi.

Pričelo se je v vaškem domu na Hotizi z otvoritvijo razstave slik mednarodne likovne kolonije 2012 "Življenje ob reki Muri", ki so jih ustvarjala likovna društva Mavrica in Mozaik iz Murske Sobote in društvo "Likovna republika" iz sosednje Hrvaške. 

Nato se je dogajanje preselilo na prireditveni proster v "Nogačo", kjer so s kulturnim programom in hkrati s pesmijo Hotiška ribica otvorili Hotiške ribiške dneve. 

V večernih urah pa jih je zabavala skupina Duo Nostalgija. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.07.2012 ob 17:58 Hotiza gost

      fejst slabe slike, sploh nič ne pokažejo samo 2-3 osebki so slikani .. FAIL

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. smrt
      20.07.2012 ob 20:09 smrt

      otvorili ???' je to slovenski ?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.07.2012 ob 22:14 hm gost

      Ja, slovenski je!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. sanigel59
      21.07.2012 ob 18:09 sanigel59

      kolikor se jaz spomnim iz svijih šolskih dni je hrvaška beseda,slovenska pa je,z odprtjem razstave slik ....no ja ne vem,tudi v našem kraju tako govorijo župani......pa brez zamere lep pozdrav

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.07.2012 ob 23:12 hm gost

      Ka se nemo krejgali - SSKJ tak pravi:) otvóriti -im dov. (ọ̄) raba peša 1. narediti, da kaj začne potekati, navadno slovesno, po predpisih; odpreti: otvoriti kongres, zborovanje; sejo otvori predsednik / otvoriti razstavo 2. izročiti, dati v javno, splošno uporabo, navadno slovesno, po predpisih: otvoriti cesto, most; otvorili so novo šolo ● zastar. deklica naglo otvori okno odpre otvórjen -a -o: cesta bo otvorjena prihodnje leto ♪ Pa lep pozdrav:)

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. smrt
      22.07.2012 ob 22:13 smrt

      hm @tij si v kmici

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.