https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznica na Kopališki ulici izgubila oblast in pristala v jarku

25.07.2012 ob 7:12  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, osem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, požar, delovno nesrečo, pridržali eno osebo, zasegli osebni avtomobil in štiri primere povoženja divjadi.

Na Kopališki ulici v Murski Soboti, je voznica osebnega avtomobila, zaradi neprilagojene hitrosti v desnem ovinku izgubila oblast nad vozilom in zaradi tega zapeljala izven vozišča v jarek. Pri tem se je lahko telesno poškodovala. V ostalih treh nesrečah je nastala samo gmotna škoda.   

Na področju kriminalitete so obravnavali šest tatvin, poškodovanje osebnega avtomobila ter zasegli ponarejen bankovec za 20 evrov. Obravnavali so tatvino predmetov s terase v vrednosti 400 evrov, tatvino delov z osebnega avtomobila in tovornega avtomobila, dve tatvini goriva na bencinskem servisu ter tatvino milnikov v trgovskem centru. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili. 

V naselju Razkrižje je zagorelo v priročnem skladišču. Požar so pogasili domači gasilci. 

V Ključarovcih si je delavec pri sestopanju z gradbenega odra poškodoval roko. V bolnišnici je bilo ugotovljeno da gre za hudo telesno poškodbo. 

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila. Ker pa je vozil neregistriran osebni avtomobil in brez vozniškega dovoljenja, mu je bil zasežen tudi avtomobil. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali med Mursko Soboto – Gornjo Radgono in Ljutomerom.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.