https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Mark Tivadar se predstavlja z drugo pesmijo

27.07.2012 ob 9:52  

Mark Tivadar, mladi glasbenik iz Bakovcev, se predstavlja že z drugo pesmijo "Prekmurski pozdrav".


Besedilo za pesem "Prekmurski pozdrav" je napisal Sebastijan Kamenik, aranžma za pesem je naredil Uroš Zagožen, ki je pesem tudi posnel. Posneta je bila 7. Julija v studiu  Euromidi v Celju.

"Snemanje je bilo kar zabavno in prijetno. Treme pred samim snemanjem nisem imel saj, sem že imel izkušnje s snemanjem; tudi samo snemanje ni bilo precej dolgo, saj sem jo posnel v dobrih  treh urah", pove o vtisih s snemanja Mark Tivadar.

Na kitari Tivadarja spremlja še Marko Bezovšek. "Upam, da se bo pesem dobro prijela, saj opeva naše Prekmurje. Na koncu pa moram še povedati, da sem pred kratkim posnel tudi videospot za mojo prvo pesem Disko in harmonika. Videospot je posnel  Marko WOLF, film & video director PNV Group. Videospot bo izšel nekje v začetku septembra,« še pove Mar Tivadar, ki bralcem portala Pomurec.com pošilja "prekmurski pozdrav".

Video: Prekmurski pozdrav

 

Video: Disco in harmonika

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.