https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Črenšovski osnovnošolci ugotovili, da je poleti v šoli lepše

Črenšovci, 01.08.2012 ob 9:05  

Osnovnošolci iz Črenšovcev so se te dni zbrali v šoli kljub poletnim počitnicam. Družili so se ob branju in pripovedovanju pravljic.


V okviru projekta Opolnomočenje z izboljšanjem bralne pismenosti in dostopa do znanja sta na Osnovni šoli Franceta Prešerna Črenšovci potekali dve delavnici s krovnim naslovom Poletne bralne aktivnosti. Učenci od 1. do 4. razreda so brali "pravljice v krogu", ob prebranem poustvarjali, se preizkušali v interpretativnem branju, spoznavali ljudsko slovstvo ob pripovedovanju babice in izdelovali igrače, s kakršnimi so se igrali otroci nekoč.

Otroci so si lahko v "knjižnici na prostem" izposodili knjige iz Krajevne knjižnice Črenšovci. Tako bodo njihove vroče počitnice tudi bralno pestre in zanimive. Otroci so pokazali veliko pripravljenosti za poslušanje, pripovedovanje in branje pravljic in so v različnih aktivnostih pokazali veliko kreativnosti in zanimanja.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.