https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Drakovcih trčila avtomobila - dva poškodovana in 10.000€ škode

03.08.2012 ob 8:20  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, osem kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, požar, štiri primere povoženja divjadi in pridržali dva kršitelja.

 

V obravnavanih prometnih nesrečah so se štirje udeleženci telesno poškodovali. V Radencih in Vučji vasi sta padla kolesarja in se pri tem lahko telesno poškodovala. V Murski Soboti je voznik osebnega avtomobila, zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji, trčil v osebni avtomobil, ki je vozil pred njim. Voznica slednjega je utrpela lahko telesno poškodbo. V Drakovcih pa sta zaradi odvzema prednosti trčila osebna avtomobila. En udeleženec je utrpel lahko telesno poškodbo. Nastalo pa je za 10.000 evrov materialne škode. 

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom, štiri tatvine, dve poškodovanji tuje stvari in ponarejanje listin. Na območju Ljutomera je bilo vlomljeno v poslovni prostor. Na bencinskih servisih na avtocesti obravnavani dve tatvini goriva, v M. Soboti obravnavana tatvina v trgovini in tatvina plastične posode za smeti. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelj, ki je nadaljeval s kršitvijo na javnem kraju, je bil pridržan. Pridržan pa je bil tudi voznik osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. 

Izven naselja Filovci so zagorele bale slame, ki so bile zložene na travniku. Požar so pogasili gasilci. Lastnik je oškodovan za 1.800 evrov. Vzrok požara policisti še ugotavljajo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.