https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Nogometašice Teleing Pomurja jutri v boj za Ligo prvakinj

Beltinci, 10.8.2012  

Stadiona v Lendavi in Beltincih bosta od jutri pa do 16. avgusta gostila kvalifikacijski turnir za nogometno ligo prvakinj. Slovenske barve predstavljajo državne prvakinje Teleing Pomurje Beltinci, ki z zmernim optimizmom pričakujejo razplet v skupini in verjamejo v podvig.


V skupini, ki bo igrala v Pomurju, so poleg gostiteljic še prvakinje Švice (Zürich), Turčije (Atasehir) in Litve (Gintra). Prve favoritinje so Švicarke, po napovedih iz domačega tabora pa se Beltinčanke, sicer okrepljene za ligo prvakinj, lahko kosajo tako s Turkinjami kot Litovkami.

V ligo prvakinj, med najboljših 32 klubov, gredo neposredno zmagovalke osmih skupin in dve najboljši drugouvrščeni ekipi. Tam pa jih že čakajo klubi z višjim ratingom, ki so se izognili kvalifikacijam za to tekmovanje.

VIDEO:

Favoritinje turnirja so Švicarke, ki imajo v svojih vrstah tudi nekaj odličnih profesionalk, žreb pa je določil, da se bodo Pomurke pomerile že v prvem krogu, čeprav bi se veliko raje v zadnjem krogu. Tako bo že po prvem krogu jasno, kaj so sposobne v tej konkurenci pomurske nogometašice, do uspeha pa jim lahko pomagate tudi vi s podporo na tekmah.

 

Spored tekem:

Sobota, 11. avgust:

17.00 Beltinci: Zürich - Teleing Pomurje
20.00 Lendava: Gintra -Atasehir

Ponedeljek, 13.avgust:

17.00 Beltinci: Zürich - Atasehir
20.00 Lendava: Teleing Pomurje - Gintra

Četrtek, 16.avgust:

17.00 Lendava: Gintra - Zürich
17.00 Beltinci: Atasehir - Teleing Pomurje

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.08.2012 ob 18:09 vzdevek gost

      ajde dekle, razturajte :)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.08.2012 ob 23:42 zurich gost

      Zürich - Teleing Pomurje 5:0

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.08.2012 ob 10:44 g gost

      res je bilo 2:0 za Zurich, vendar kak se ta dekleta iz Pomurja borijo za vsako žogo je občudovanja vredno. Z malo, malo sreče, bi lahko bil rezultat tudi drugačen. Svaka čast Teleing Pomurje

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.