https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 12. Praznik občine Grad

Motovilci, 11.08.2012 ob 21:15  

Slavnostna seja občinskega sveta občine Grad je to leto potekala v Motovilcih.

 

Kot je za vsako slavnostno sejo značilno, jo otvori župan s svojim govorom, kot je storil tudi župan Občine Grad gos. Daniel Kalamar. Motovilci so letos potegnili vodovodno omrežje ter obnovili lokalno cesto čez vas, ki jo je zob časa že pošteno načel. Ob tej priložnosti so podelili tudi priznanja občanom za urejenost domov, Prostovoljnima društvoma Grad in Dolnji Slaveči za obletnico delovanja in učencem osnovne šole Grad za dosežene dosežke v preteklem letu. Občina Grad je podelila tudi priznanje gos. Boštjanu Mačku, ki se je letos boril za barve Slovenije na olimpijskih igrah v Londonu, saj je član Lovske družine Radovci. Vse zbrane so nagovorili tudi predstavnik upravne enote Murska Sobota ter župani občin Rogašovci, Kuzma, Tišina, Puconci, Šalovci, Moravskih Toplic.

več slik v spodnji galeriji...


    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.