https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Največji pevski talent na šovu v Turnišču pokazala Klavdija Vrečič

Turnišče, 19.08.2012 ob 7:00  

V Turnišču so včeraj iskali »talente«. Zavod Koušta, Občina Turnišče in Klub mladih Turnišče so namreč organizirali prireditev imenovano »Talenti na koušto«. Publiki se je predstavilo sedem mladih pevcev, po mnenju komisije pa je največji pevski talent pokazala Klavdija Vrečič.


Tekmovanje je potekalo v treh krogih. Najprej so se vsi sodelujoči predstavili s po eno pesmijo. V prvem krogu je Urška Votek zapela pesem You Raised Me Up, Klavdija Vrečič se je predstavila z izvedbo komada Med iskrenimi ljudmi, Tadeja Cipot s skladbo Marte Zore Povej mi zakaj, Robert Kočiš z Gibonnijevo Zamoli me, Tomaž Virag je odpel Ako su to samo bile laži, Barbara Balažic je predstavila Adelino Someone Like You, Ludvik Horvat pa komad Alena Vugrinca Berač.

Najboljši štirje po mnenju žirije so se uvrstili v drugi krog in odpeli vsak še po eno skladbo, kar so nato ponovili še najboljši trije. Zmagovalka »Talentov na koušto« je postala Klavdija Vrečič. Za glasbeni vložek med seštevanjem točk komisije sta poskrbeli tekmovalki resničnostnega šova X Factor Elizabeta Lebar in Alma Merklin, prireditev pa sta povezovala Primož in Cepo iz skupine D'Kwaschen Retashy.

Najboljši trije: Tomaž Virag, Klavdija Vrečič (zmagovalka) in Robert Kočiš

V času med pevskimi nastopi so razglasili najboljše strelce, ki so se pomerili v streljanju s samostrelom, ki je potekalo pod vodstvom Robija Markoje.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.08.2012 ob 11:07 ... gost

      najvekše wnbe zvezde Nike Zorjan pa nej bilo? :D

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.08.2012 ob 13:30 willy gost

      Pa nej je ta Klavdija že posnela svoje komade pa nastopala na koncertaj, torej je ze vec nej neznana za talente

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.08.2012 ob 13:30 gost... gost

      Nimam pripombe na udeležence talenta, saj so vsi bili super občudoval sem njihovo glasbo !!! Glede žirije gospoda prof. ne poznam njegovo ime z Ljutomera tudi nimam nobene pripombe, ampak žirije Anamarija Krivšek in Jesice Zver samo manjkalo je še glasbenih pedagogov da bi ocenili Anomarijo in Jesciko da bi se lahko od njih učili glasbo vsaj se vidi da nimajo pojma od glasbe čestitke pa prof. iz Ljutumera ki je bil v žiriji bil je zelo konkreten !!!! Saj sem sedel blizu žirije !!! :))

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.