https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Jenamenalni četrtek s starimi igrami in dalmatinskimi vižami

Črenšovci, 24.08.2012 ob 9:00  

Jenamena četrtek pripadel igralcem KTD Črenšovci, kvintetu Aeternum in skupini Marki.

Na četrtkovem dogajanju Jenamena festa v Črenšovcih se je publika nasmejala »štenkarijam« in »špileraju« domačih igralcev. Le-ti so »pojamrali« nad svojimi težavami, ki pa so jih pregnali z obujanjem spominov na igre, ki so jih igrali nekoč. Na Jenamena odru so se tako igrali Žibeke, Belo Lendavo in Mah phati.

Po dozi smeha so na svoj račun prišli ljubitelji dalmatinskih viž. Fantje iz kvinteta Aeternum so tokrat duh morja pričarali s svežim repertoarjem dalmatinskih skladb in vnovič na Jenamena navdušili številno publiko.

Večer pa se je zavlekel pozno v noč, saj so obiskovalci zaplesali še ob ritmih skupine Marki.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.08.2012 ob 10:31 LiKa gost

      večer je bil fenomenalen, bravo vsen!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.