https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Serdici ob trčenju v betonski propust poškodovane štiri osebe

26.08.2012 ob 8:22  

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali pet prometnih nesreč, petnajst kaznivih dejanj, petnajst kršitev javnega reda in miru, dva primera povoženja divjadi in pridržali tri kršitelje.

V Mostju je mopedist trčil v robnik pločnika in se pri padcu lahko telesno poškodoval. V Serdici je voznik osebnega avtomobila zapeljal s ceste in trčil v betonski propust. V trčenju so štiri osebe utrpele lahke telesne poškodbe. 

Na področju kriminalitete so obravnavali vloma v poslovne objekte v Ljutomeru in v Sotini. Obravnavane so bile štiri tatvine goriva na bencinskih servisih, dve tatvini kolesa, dve tatvini reklamnih tabel, poškodovanje tuje stvari in zatajitev. Radgonski policisti so obravnavali osumljenca, ki je kršil izrečen ukrep prepovedi približevanja. 

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru in enajstkrat na javnem kraju. Zoper dva osumljenca, ki se nista pomirila, je bilo odrejeno pridržanje. 

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policist danes opravljali na območju PP Gornja Radgona. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.