https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Zaključek triatlona v Bakovcih z atomično zabavo in Javšnikom

Bakovci, 26.08.2012 ob 13:00  

Prva tri mesta ultra dvojnega triatlona v Bakovcih so zasedli Nemec, Madžar in Avstrijec; edini uvrščeni Slovenec končal na šestem mestu.


Prva tri mesta so tako pripadla naslednjim tekmovalcem: zmagovalcu Richardu Widmerju iz Nemčije, drugouvrščenemu Laszlu Vranicsu iz Madžarske ter tretjeuvrščenemu Haraldu Zechnerju iz Avstrije.

Prvi trije ...

Dva slovenska tekmovalca, Leni Fafangel in domačin Iztok Fister, sta odstopila, med Slovenci se je tako uspelo uvrstiti le Ervinu Pustu, ki si je priboril šesto mesto.

Atomiki so pokrbeli za pravo domačo zabavo ...

Ob končani večerni slavnostni podelitvi je potekala še zabava s skupino Atomik Harmonik in humoristom Matjažem Javšnikom, ki so poskrbeli za odlično vzdušje, medtem pa so tekmovalci še prihajali na cilj.

Humorist Matjaž Javšnik je poskrbel za pravo dozo smeha ...

Pestro dogajanje je naporni triatlon spremljalo skozi ves dan, med drugim so nastopili domačini Vedran Franc Husar ter duo Mark in Bojan.  

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Jelka Kavtičnik
      26.08.2012 ob 22:36 Jelka Kavtičnik

      ENI IN EDINI ATOMIKI - ki znajo naredit žur do jutra.Vedno in povsod polni energije zabavajo ljudi.Da je skupina dobra se vidi že po tem vsaj mlado in staro poje in nori z njimi.Vsi člani skupine so na odru zagreti za igranje in petje.Mateja ,ki jo osebno bolj poznam je punca,ki žari na odru in je neutrudljiva,nasmejana,zabavna punca.Ima izvrsten vokal in stas,kar se seveda vidi - se strinjate z menoj ?Tud Saška je fenomenalna in lepo zgleda.Če ne dolgovezim so vsi člani skupine Atomik Harmonik cool...glas,igranje in stas jim ne manjka ....želim vam,da ste še naprej tako uspešni,da se neee date ,da delate svojo glasbo naprej in jo širite med nas ,ki jo radi poslušamo...Glasba nas druži,razveseljuje in pomirja.Življenje je kot note včasih gredo gor včasih dol a vse skupaj pa izzveni kot lepa melodija za vse ljudi...Imejte se radi ,uživajte in delite ta konček sreče tudi z nami,ki vas poslušamo,spoštujemo in cenimo - ATOMIK HARMONIK VI STE ZAKON :))))

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Jelka Kavtičnik
      26.08.2012 ob 22:46 Jelka Kavtičnik

      Dva minusa nista namenjena njim prišlo je do pomote prosim ,če popravite ....Lp.iz Koroške

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.08.2012 ob 11:10 Pomurec gost

      Tako razglašenega petja že dolgo nisem slišal Taka skupina, pa tako amaterski nastop Če je skakanje v kratkih kiklah in blond pevkah žur , pa ok, naj je žur Če ne poslušaš glasbe ampak kričanje potem so zmagali

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.