https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Učenci Glasbene šole Beltinci nastopili na Etno-rock festivalu v Domžalah

Domžale, 29.08.2012 ob 11:42  

Učenci in učitelji Glasbene šole Beltinci so aktivni že pred začetkom novega šolskega leta. Tako so beltinski glasbeniki nastopili na letošnjem Etno-rock festivali v Domžalah.


Na Etno-rock festivalu, ki ga organizira skupina Kontrabant, sta 23. avgusta nastopili Prekmurska banka pod vodstvom Jureta Rogine, sicer učitelja klarineta, ter Tolkalna skupina pod vodstvom učitelja tolkal Denisa Dimitrića.

Vzdušje je bilo po besedah ravnatelja šole, Mateja Zavca, enkratno, nastop pa več kot uspešen. Poslušalce sta prepričali predvsem prvič izvedeni priredbi skladb Zrejlo je žito in Čindara, ki ju je pripravil Boštjan Baša, učitelj harmonike na Glasbeni šoli Beltinci.

Foto: GS Beltinci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.08.2012 ob 6:34 poki gost

      So učitelji začeli tudi v počitnicah delati? To je velika redkost. Vsaka kriza je za nekaj dobra.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.08.2012 ob 8:01 ego gost

      Pa toti v Beltincih že skoz dobro delajo. Ovi drugi pa v počitnicah hodijo ure štemplat.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.09.2012 ob 21:00 Janez gost

      Po učiteljih iz G:Š. Beltinci bi si morali jemati vzgled vse institucije v naši državi, pa bi prišli hitro iz krize. Take treba nagradit.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.