https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Dijake ljutomerske gimnazije bodo krstili v sredo

Ljutomer, 03.09.2012 ob 16:32  

Danes se je začelo novo šolsko leto za 78.500 dijakov. V Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer je prvič šolski prag prestopilo 178 dijakov.


Od 178 dijakov je 122 gimnazijcev, 56 pa jih je vpisanih v  program predšolske vzgoje. Uradni krst dijakov prvih letnikov bo organiziran v sredo, vendar pa smo tudi danes lahko ob pogledu na dijake opazili, kdo je »fazanček« in kdo ne.

Nekaj prvih utrinkov si lahko pogledate spodaj...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.