https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Modni trendi za jesen 2012 - najbolj „in“ bodo temno rdeče barve

07.09.2012 ob 11:09  

Predstavljamo modne trende, ki bodo vladali to jesen.  

POTISKI

Jeseni bodo še vedno vladali potiski. Poleg cvetličnih so tu še geometrijski, vojaški in retro potiski, ki bodo krasili jakne, hlače in majce, najdemo jih celo na modnih dodatkih.

(Marc by Marc Jacobs)

USNJENO

Usnjena jakna ni nič novega, vendar bo usnje v jesenskih kolekcijah odigralo še večjo vlogo. Usnjene so obleke, hlače, krila, čevlji in celo nakit.

(Valentino, Hermes, Alexander Wang, Lanvin)

BAROČNO

Bogato okrašene, pozlačene, “načičkane” dame so bile značilne za obdobje baroka. Dramatični odtisi, prestiž in glamur pričarajo ideje o veličini, ki so zabavne za igranje tudi v 21. stoletju.

(Dolce & Gabbana)

TEMNO RDEČA BARVA

Uradno: barva sezone je temno rdeča. Čutna temno rdeča barva deluje modno in elegantno. 

(Jason Wu, Peter Som, Rodarte)

PULIJI

Na modnih brveh mnogih modnih oblikovalcev smo opazili pulije. Čeprav se nas večina ob besedi puli spomni na prevelike, težke pletenine, bodo letošnji puliji tanki, elegantni in prefinjeni.

(Sophie Theallet, J. Crew, Tracy Reese)

ŽAMET

Razkošen žamet je tkanina, ki je zbudila pozornost marsikaterega modnega poznavalca. Bogato in kraljevsko izgleda prav tako dobro, kot se občuti na dotik.

(Fernanda Calfat, Frazer Harrison, Vittorio Zunino Celotto)

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.