https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Milan Zver v Berkovcih na občinskem praznovanju

Berkovci, 09.09.2012 ob 15:43  

V majhni vasici na Goričkem so dobili vodovod, novo pridobitev pa so združili z občinskim praznovanjem.


Občina Moravske Toplice je minuli petek in soboto praznovala. V petek je v Moravskih Toplicah potekala slavnostna seja občinskega sveta, v soboto pa je v Berkovcih sledil še družabni del, ki se ga je udeležil predsedniški kandidat in evropski poslanec Milan Zver. Ob tej priložnosti so v Berkovcih tudi uradno svojemu namenu predali vodovod.

Na praznovanju so med drugim podelili priznanja za najboljši izletniški kraj v občini (Filovci), najbolj urejen kraj (Martjanci), najbolj urejen vrtec (Filovci) in najbolj urejeno šolo (OŠ Bogojina).

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.09.2012 ob 16:08 dundek gost

      daj idi že ekrat domov zver pa nas pusti na mejri.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.09.2012 ob 16:56 DelR gost

      Ta predsedniška kampanja ide že resan predaleč. Nonstop je nišče v Prekmurje, samo ka delajo s toga te scene. Po volitvaj pa nede nikoga, de se na nas kak vedno pozabilo. Čeprav je pri nas funkcija predsednika itak bole simboličnega pomena, glavno ma itak premier, samo zaj pa obljubljajo vsega Boga :). Saj smo meli predsednika s Prekmurja, pa ka smo bili dobili? No resan soboška knjižnica je dobila par njegovih knjig :). Kakšna velikodušnost. Kakšne druge stvari bi pa težko najšli.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.09.2012 ob 20:25 PREKMURSKI ZET gost

      Gospod Zver na goričkem to ne pali. Niso prekmurci nori, ne bodo te volili!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.09.2012 ob 20:32 Urška gost

      Cejla SDS jurišniška pleada je prišla na proslavo Občine M.Toplice. Ne ven ka tam delati, Šoš, Kuplen, Šarkanj in druščina, bar so se za šenki najeli.Zver pa lejko ide od hiše do hiše pa volijtev nede dobo, celo kda narod vijdi to njegovo spremstvo, šteroa njemi dela več kvara kak haska.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.09.2012 ob 21:53 Nac gost

      Lepa prireditev, Zver odličen, Zvera za predsednika vseh Slovencev.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.09.2012 ob 9:58 GOST gost

      NAC: TI PA ŠE EDEN V GRAZU::::: HA;HA;HA;

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.