https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Rekonstrukcija garderob na nogometnem igrišču v Ljutomeru

Ljutomer, 11.09.2012 ob 19:18  

Danes so v županatu Mestne hiše v Ljutomeru podpisali pogodbo o rekonstrukciji garderob na nogometnem igrišču v Ljutomeru. Pogodbo sta podpisala mag. Olga Karba, županja Občine Ljutomer in Srečko Tratnik, direktor PGP Ljutomer d.o.o.


Projekt Rekonstrukcija garderob na nogometnem igrišču v Ljutomeru je Občina Ljutomer prijavila na javni razpis za sofinanciranje gradnje športnih objektov v letih 2012, 2013 in 2014. Odobrena sofinancirana sredstva znašajo 26.276,00 evrov.

Projektno dokumentacijo za projekt je izdelal ATRIJ d.o.o. iz Odrancev, ta pa bo tudi izvajal strokovni in finančni nadzor nad investicijo. Kot najugodnejši ponudnik (med šestimi prijavljenimi) je bil izbran PGP projektiranje, gradbeništvo in posredovanje Ljutomer d.o.o. Vrednost pogodbe je 60.723,21 evrov.

Dela naj bi se zaključila do 15. oktobra 2012, obsegajo pa: odstranitev obstoječega dotrajanega ostrešja s kritino ter izvedbo novega ostrešja z novo kritino, na novo bodo uredili garderobe s sanitarijami in tuši, urejeno bo tudi ogrevanje (ki ga do sedaj ni bilo) in prezračevanje objekta.

Z realizacijo tega projekta bodo izboljšali pogoje za delo vseh vadbenih skupin, ki delujejo na tem območju in koristijo športne površine na območju Športno-rekreacijskega centra Ljutomer. Zagotovljeni pa bodo tudi minimalni pogoji za igranje nogometnega kluba Ljutomer v III. slovenski nogometni ligi.

Več fotografij najdete v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.09.2012 ob 20:50 lotmerk gost

      Kaj bo mogoče v stilu slačilnic in tribun, kot jih imajo v Bakovcih?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.