https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Nasveti za poljubljanje

12.09.2012 ob 14:04  

Pravilno poljubljanje omogoči globljo povezavo med partnerjema, poleg tega pa žensko razvname bolj kot kar koli.

V nekaterih primerih dekle ne bo takoj skočila s fantom med rjuhe, če se poljublja slabo. V večini primerov bodo dekleta napake pri poljubljanju sicer spregledale, a se bodo podzavestno zavedale, da fant pač ne more biti dober v postelji. Poljub na prvem zmenku punci pove, ali bo šla do konca ali ne.


foto:sxc.hu

Nasveti za dobro poljubljanje:

1. Bodite potrpežljivi. Ženske potrebujejo več časa, da se 'ogrejejo' kot moški in poljubljanje je ključ, da se vzburi. In resnici na ljubo, poljubljanje zahteva še najmanj 'dela' pri predigri. Med poljubljanjem se zavedajte njenega telesa in sporočila vam bo, kdaj je čas za naslednjo fazo.

2. Obvezno poskrbite poskrbite za svež zadah. In pazite, da nimate hrane za zobmi.

3. Dihajte počasi in sproščeno skozi nos.

4. Roke naj bodo vedno proste in jih uporabljajte. Z dotikanjem lic ali ustnic s prsti, je poljub še dodatno romantičen in razburljiv. Ne pustiti, da bi vam roke visele ob strani, saj v tem primeru izgleda moški okorel in živčen.


foto:sxc.hu

Česa ne smete storiti:

1. Nikoli ne začnite poljuba z odprtimi usti. Bolje je pravzaprav, da jih nikoli ne odprete do konca. Saj izgleda kot bi hoteli ženski pokazati kaj ste danes jedli.

2. Ne takoj potisniti jezika v njena usta, to naj se zgodi pozneje in spontano tako, da bo čutila poljub ne pa vaš jezik.

3. Ko uporabite jezik, ne poskušajte zadušiti partnerice z njim. Nobene potrebe ni, da bi ga potisnili globoko v grlo.

4. Ne grizite. Prav lahko bi prebili kožo, kar bi privedlo do bolečine in krvavitve. Zelo redkokateri ženski je grizljanje jezika ali ustnic všeč. Če pa ji je, vam bo že povedala.

foto:sxc.hu

Pri poljubljanju ni nekih posebnih pravil, če ne štejemo osnovnih napotkov, ki smo jih našteli zgoraj. In ne pozabite, vaja dela mojstra. Več se boste poljubljali, boljši mojster boste postali.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.09.2012 ob 14:35 DelR gost

      Hehe, dober članek, razen zadnji stavek je malo dvoumen :). Po tem takem tuj, če bole se včiš kradnoti oz. kradneš , bokši majstor si. Ja no saj v naši družbi je to vsakdanji pojav :p.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.09.2012 ob 15:23 šuretaa gost

      to mi delaj...točno tak ;)))

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.09.2012 ob 16:01 blam gost

      4. Ne grizite. Prav lahko bi prebili kožo, kar bi privedlo do bolečine in krvavitve. ...seveda lejko grizeš, samo znati moreš, te se nede to zgodlo ka ste navedli ;)

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.09.2012 ob 20:23 ... gost

      ka san slučajno na 24ur.com? In ja že vidin kak te brisale komentar! Standard!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.09.2012 ob 21:02 gost-bilbi gost

      točno tako..vaja dela mojstra,več se polublaš bole ide;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. dartmoor
      12.09.2012 ob 21:18 dartmoor

      zdaj še za ženske nekše nasvete napijšte...ene grizejo kak kristoš

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.09.2012 ob 21:32 ----- gost

      Pa kaj si ti ja nor? Članki "kopipaste" ala 24 kur. Taki prispevki ponavadi kažejo na to, kaj piscu manjka.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.09.2012 ob 10:50 madam gost

      gospod "gost___", taki prispevki kot je ta ponavadi kažejo kaj manjka nekaterim ljudem kot ste npr. VI, prvo kot prvo če ste dobro prebrali članek in če se veste dobro poljubljat potem bi mogli vedet da za poljubljanje je vedno enaka verzija, tak da če je na 24ur.com objavljen podoben oziroma isti članek, ja saj more biti podoben ker za poljubljanje ne obstaja druge verzije. Jah na vašo veliko žalost ste pokazali kako ste neinformirani ker očitno imate vi nekakše drug indijski način za poljubljanje pa prosim če nam ga lahko razkrijete pa bomo pol brali vaše nasvete za poljubljanje.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.