https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V občinah Beltinci, Turnišče in Dobrovnik po prenovljenih cestah

13.09.2012 ob 14:20  

V občinah Beltinci, Turnišče in Dobrovnik v teh dneh zaključujejo rekonstrukcijo cest. Od Dobrovnika do Renkovcev že po novem vozišču.


Obnovljena cesta med Dobrovnikom in Renkovci je že vozna, medtem ko vozišče med Dobrovnikom in Turniščem še čaka na zaključek rekonstrukcije in je na odseku med Dobrovnikom in križiščem pri Ocean Orchids zaprto za promet.

Do jutri pa bo predvidoma zaprta tudi prometna povezava med Beltinci in Renkovci, kjer prav tako zaključujejo obnovo cestišča. Rekonstrukcijo opravlja avstrijsko gradbeno podjetje Kostmann.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.09.2012 ob 14:37 buba gost

      no ze je rejsan cas biu ka se cesta beltinci- gancani popravle oz prenovi. Sploj si se nej mogo normalno pelate iz beltinec v gancane ka so grabe bole KATASTROFA!!!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.09.2012 ob 16:19 bobi gost

      kama smo prišle, ka nan avstrijce ceste delajo ...

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.09.2012 ob 16:35 kgb gost

      ja avstrijci delajo za menše pejneze kak naši ,delavci majo dosti boljše plače,narejeno je dosti bolj kakovostno od naših,torej kaj ni v redu pri nas? Kdo krade?več kot očitno je da smo lopovska država!! na žalost

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.09.2012 ob 17:06 jimmy gost

      ...zaj ka so nan avstrijce delale bar lejko vijdimo kak se delo hitro lejko opravi. Mijslen glede hitroste dela san presenečene oz. toga san nej vajene od naših. Saj so nej delavce krive,da nebi kdo mislo da njih krivim ampak pač takše so direktive od "gori"....

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.09.2012 ob 9:27 smrkci gost

      Evo reforme trga dela , kak nam politika pamet solij, kak su nam du sedaj nan praviju, ka mu meli delu mij smu duma ali pa na zavudi avstrijci pa delaju.Kak nas ma naša politika za naure.Narod de si sodbo pisal sam tak pregovor pravi.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.