https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura 05 v Domžalah do druge zmage

Domžale, 16.9.2012  

Doslej drugouvrščeno moštvo prve slovenske lige je v goste sprejelo zadnjeuvrščeno Muro 05. Ta pa se na mesta na lestvici ni ozirala. Kljub boljšemu začetku Domžal je že v prvem polčasu zabila dva gola, kar je bil dovolj velik kapital za drugo zmago v prvenstvu, s katero je zadnje mesto na lestvici prepustila velenjskemu Rudarju.


Domžale - Mura 05 0:2 (0:2)

Strelca: 0:1 Bohar (28.), 0:2 Eterović (42.).

Gledalcev: 600

Domžale: Zabret, Skubic, Zec, Živec, Papež (od 46. G. Vuk), Korun, Balkovec, Ž. Majer (od 61. Pihler), Požeg Vancaš, Husmani, Kous (od 80. Knezović).

Mura 05: Draković, Cipot, Majer, Bohar, Horvat (od 70. Maruško), Vaš, Travner, Janža, Jelić (od 81. Kisisavo), Aborah, Eterovič.

Domžalski nogometaši so odločno začeli tekmo in v uvodnih minutah nanizali kar nekaj lepih priložnosti. V šesti minuti je Zeni Husmani s prostega strela meril mimo gola, dve minuti zatem je Filip Draković moral posredovati po strelu Saše Aleksandra Živca, ki je tako zatem znova prišel do strela, a so gosti izbili žogo z golove črte do Jerneja Papeža, ta pa je z osmih metrov meril previsoko. V 16. minuti je goste na golovi črti spet rešil Jure Travner po poskusu Nejca Skubica. Po 20 minutah pa so se prebudili tudi gosti.

V 23. minuti je do strela z glavo po prostem strelu prišel Stanley Aborah, ki pa je zadel prečko. Pet minut zatem je bil bolj natančen Damjan Bohar, ki se je po podaji Arpada Vaša znašel za hrbtom domače obrambe in v dvoboju iz oči v oči ugnal Gregorja Zabreta za soboško vodstvo. Gosti so bili nevarni tudi v 39. minuti, ko je Zabret moral posredovati po dobrem strelu Dragana Jelića s 25 metrov, v 42. minuti pa so podvojili vodstvo, ko je Bohar streljal z 20 metrov, Zabret je žogo odbil do Mateja Eterovića, ki jo je z dobrih desetih metrov poslal v prazno mrežo.

V drugem polčasu so prvi zagrozili domači, ko je v 49. minuti Goran Vuk streljal pod prečko, a je Draković žogo ujel. Zelo nevarno za vrata gostov je bilo tudi v 70. minuti, ko je Živec z roba kazenskega prostora zatresel prečko. Malce pred tem je na drugi strani Aleš Majer po protinapadu žogo poslal malce čez domača vrata. V 75. minuti so znova po hitrem protinapadu do zaključnega strela prišli gosti, ko je po podaji Vaša Bohar s petih metrov le za malenkost zgrešil cilj.

Štiri minute pozneje pa se moral znova izkazati Draković, ko je žogo po strelu Vuka odbil v kot. V končnici tekme so gostitelji skušali rešiti, kar se je rešiti dalo, a jim v napadu ni steklo po željah. Še več, Eterović bi lahko v 89. minuti potrdil zmago, ko je po protinapadu prišel do neoviranega strela, toda žoga je končala mimo gola.

STA

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.09.2012 ob 7:47 KAR EDEN gost

      Ne skačie v nebesa po eni zmagi. Poglejte si tekmo in po pravici povejte, da ste hodili po robu propada.

      2 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.09.2012 ob 7:58 ANDREJAda gost

      Kaj ti gledaš moško lepoto namesto nogometa, pa jaz sem ena baba pa ne gledam kak keri zgeda, upam da ti res tak super izgledaš kot maneken da lahko tak druge žališ, DAJMO MURAŠI DRŽITE SE POZDRAV IZ DUNAJA

      23 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.09.2012 ob 9:11 PREKMURSKI ZET gost

      Bil sem na tekmi v Domžalah in lahko povem, da je Mura odigrala zelo dobro tekmo! Zmaga je bila čista kot solza, tako, da tisti, ki niste bili na tekmi ne komentirajte neumnosti!

      19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.09.2012 ob 9:32 lol gost

      Ne vem kdo spremlja tekmo na spletni strani mure,da piše tako blesav komentar na koncu,kako so povezovali igralci,ki so prišli k muri,kolikor jaz vem je bila postava ista z istimi igralci,razen enega nizozemca, ki ni ne vem kako zadrževal žoge na sredini,kar je problem pri muri,saj ima največ dela vedno obramba in Drakovič, če ni njega je polno golov,toliko o tem komentarju na murini strani.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. prekmurjerepublika
      17.09.2012 ob 10:47 prekmurjerepublika

      Včeraj dobra predstava mure, sploj taktično zrela in disciplinerana. Sicer so domžalčani rejsan nej bli strelsko razpoložine (ker bi se lejko tuj nače obrnilo) ale vseeno čestitke za 3 pike. Veseli dejstvo, ka mamo še dosti rezerv, včeraj nej blo denimo fajica, na klope sta bla maruško in buzeti, ki ta verjetno dibla šanso proti olimpiji. Aborah v sredini odlično oddelo svoje, sploj ker je to bila njegova 1. prvenstvena tekma. Lejko smo optimistični in v sredo ima ka vsi pridemo vzpodbujat dečke ka zmagajo olimpijo !!

      21 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.09.2012 ob 14:30 100% muraš gost

      Zakoj sploj eni komentejrate či Muro sovražite?!

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.09.2012 ob 21:58 fartek gost

      bravo muraše!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.