https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Tromejnik z dvema igralcema več do zmage nad Odranci

Kuzma, 17.9.2012  

V Kuzmi je pred približno 500 gledalci domača ekipa s 3:0 porazila goste iz Odranec.

Tromejnik G-Sukič : Odranci   3:0 (2:0)

Gledalcev: 500

Strelci: 1:0 Bokan R.(8), 2:0 Čontala D.(20), 3:0 Čontala D.(66-11m)

Tromejnik G-Sukič: Škrbič, Nemec, Horvat, Kous, Potrč (Ulen), Grah (Pavel S.), Sukič, Bokan R., Kisilak (Mešič), Janža, Čontala

Odranci: Ščančar, Gostan, Tkalec, Žnidarič, Raduha, Sreš, Tompa, Matjašec, Jerebic, Gonc J., Mlinarič

Domači nogometaši so se po porazu z Veržejem prejšnji teden tokrat pokazali v povsem drugi luči in zanesljivo s 3:0 premagali goste iz  Odranec. Boljše so sicer začeli gostje, ki so  zadeli okvir vrat, kmalu po tem pa so domači kaznovali napako v gostujoči obrambi, zadel je Bokan Rok. Domači so povišali na 2:0 v 20 minuti, ko je po podaji Sukiča z desne strani atraktivno zadel Čontala. V prvem polčasu  sta obe ekipi imeli še nekaj priložnosti, vendar se mreži nista več zatresli.

V drugem polčasu je imel priložnost za povišanje vodstva Grah, vendar je zgrešil s približno petih metrov. Tudi gostje so imeli nekaj priložnosti, vendar je bil domači vratar Škrbić vselej na pravem mestu. V 58. minuti so gostje ostali brez izključenega Sreša, ki je prejel drugi rumeni karton. Tekma je bila dokončno odločena v 62. minuti, ko je bil pri gostih izključen še vratar Ščančar, po prekršku nad Čontalo. Iz 11 metrov je zanesljivo zadel Čontala. Domači so nato tekmo rutinirano pripeljali do konca in povsem zasluženo premagali dobro ekipo iz Odranec.

Tekst: Stanko Hajdinjak

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.09.2012 ob 20:57 CUZEK gost

      DOBRO IDE TROMEJNIKU KA DAVLE POL GOLOV IZ PENALOV,TAK BI VSAKŠNI KLUB ZMAGOVAL PA BI IMEL PRVEGA STRELCA V LIGI SAMO IZ PENALOV.........

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.09.2012 ob 21:03 hhhh gost

      haha ka je stebo cuzek saj pa či si nej bu na tekme te nemreš neka na pamet gučate.....si sploj vido kak so odrance špilale ? stare tak kak či bi njin prveč žogo dal v noge sramota !!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.09.2012 ob 21:04 GORIČANEC gost

      cuzek POCUZAJ....što ti je kriv, če neveš poraza prenesti pa iščeš vse druge razloge... forza tromejnik!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.09.2012 ob 21:12 aaa gost

      saj znata hhhh in goričanec kak za marke pravijo! Bole sveti, bole prekleti!!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.