https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

VIDEO: Pevka Moira izdala novi singel Upanje

19.09.2012 ob 8:20  

Mateja Ivanov – Moira, ki je na slovenski glasbeni sceni prisotna že kar nekaj časa, znova udarja z novim singlom, ki ga je tokrat naslovila Upanje.


Pevka je skladbo ustvarila skupaj s svojim partnerjem Kristijanom, ki bosta kot nov glasbeni tandem na novi cd-plošči prisotna pri vseh skladbah. Za aranžma je v svojem studiu poskrbel mlad, zdaj že uveljavljen glasbeni producent in skladatelj Roman Sarjaš, pri katerem tudi nastaja cel projekt, ki bo dokončan predvidoma naslednje leto spomladi.

“Glasba je čudovit instrument, preko katerega sporočava ljudem bistvo vrednot, ki so pomembne za življenje. To želiva s partnerjem početi tudi v bodoče,” pravi pevka Moira.

Moira je pred leti že izdala dva albuma, enega z naslovom Ne bodi kot drugi, pri katerem je sodeloval tudi znan prekmurski pisatelj Feri Lainšček, drugega pa je naslovila Svet ljubezni, pri katerem je že nakazala tirnice za zdaj že nestrpno pričakovan nov album.

VIDEO:

    Komentarji

    1. gost
      19.09.2012 ob 13:49 en gost

      ti si pa ziher maneken nej ...

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.09.2012 ob 14:33 deni gost

      sem manekenka....

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.09.2012 ob 18:02 gost gost

      Strinjam se z prvim postom, babica naj gre v penzijo, zabadaf 2 kg pudra, baba je za odpad.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.09.2012 ob 22:07 vajz gost

      Singel? Ka je tou? Kaj podobnoga kak single? Tou se izgovori singl. Moremo rejsan v fsen glupe lublančane posnemati? Šteri srfajo, namesto ka bi surfali...... Zdaj mo te mij šli na "piši kao što govoriš"?

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. spirit
      20.09.2012 ob 7:43 spirit

      Pevka Moira je krasna ženska, ki krasno poje. Zato so vaši komentarji zelo neprimerni za tako ugledno pevko, ki v resnici ne uporablja pudra. Slika je namreč iz leta 2005, ko je izdala album Ne bodi kot drudi. Ko pa berem vaše komentarje, pa v resnici vidim, da imate sami s sabo očitno težave, ker bi potem tudi vi nekaj naredili na glasbenem področju, vendar niste in zakaj? Zato ker pišete tako neprimerne komentarje. Zelo otročje.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.09.2012 ob 9:40 fg gost

      če je ona kaj naredila na glasbenem področju,potem sem jaz M.Jackson in Elvis...gnes že sakši lejko popejva

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. iReactor
      20.09.2012 ob 9:46 iReactor

      Ženska izgleda dobro ,dobro poje ,simpatična ,komad je odličen

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      21.09.2012 ob 14:11 !? gost

      Vsak ima po svoje prav. Vsi imamo dobre in slabe strani, zato se strinjam z nekaterimi komentarji. Vendar žaliti osebe oz. pevke pa res ni primerno... Vsak ima svoj okus, ni tako?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.