https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Grad v pomurskem derbiju premagal Beltince

Grad, 24.9.2012  

Po treh zaporednih porazih nogometašev Grad tokrat proti ekipi Beltinec zmaga z 2:1 in vzdušje v domači ekipi zopet optimistično pred nadaljevanjem prvenstva.

Grad : Agroservis Beltinci   2:1 (2:0)


Strelci: 1:0 Šprah D.(28), 2:0 Belna D.(39), 2:1 Zlatar M.(83)

Gledalcev: 350

 

Grad: Klemenčič, Banfi (Krpič), Vrabelj, Krauthaker, Belna, Furek (Čontala), Rogač, Kumer, Šprah, Sajko (Gaber), Zajc

Agroservis Beltinci: Vöröš, Ilić (Pavel), Slavič, Zlatar D., Šiško, Smodiš, Kerec, Zelko (Zlatar M.), Vogrinec, Sreš, Kovač

Prvi polčas boljša domača ekipa, kar je bilo kronano z dvema zadetkoma, v 28. minuti lep zadetek Špraha po strelu s 25 metrov z desne strani čez vratarja v daljši kot, v 40. minuti Banfi strelja s 25 metrov, golman odbija na kratko, na pravem mestu Belna, ki z bližine odbito žogo pošlje v mrežo. Priložnosti so zamudili še Belna od daleč in z glavo, Krauthaker dvakrat od daleč, Furek z desne in Sajko s prostega strela.

Drugi polčas igra med kazenskima prostoroma, gostje so po protinapadu v 83. minuti uspeli zadeti, domači nekaj polpriložnosti iz protinapadov, dvakrat je poskušal Šprah, lepo priložnost je zamudil Furek, ki je streljal s 14 metrov, a je vratar gostov odlično posredoval. Na koncu zadovoljstvo domačih igralcev in gledalcev s prikazano igro in osvojenimi tremi točkami.

Tekst: Silvester Železen

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.09.2012 ob 22:42 KAR NEKDO gost

      To so rezultati Iliča in Gutalja. Jaki stručnjaki.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.09.2012 ob 9:06 Lol gost

      Evo ilic v prvoj postavi :)))

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.09.2012 ob 6:03 beltinčar gost

      e ilič idi tij nekan...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.09.2012 ob 7:02 marko gost

      Ilič pa Gutalj sta za vas profesora. To je yugo šola.Bosanci špilajo v najbokših klubaj v Evropi. Srečni bojte ka so vas gor najšli..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.