https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Milak: Svoje obveznosti do Občine Tišina glede izdelave spletnih strani sem opravil

Tišina, 25.09.2012 ob 16:59  

Objavljamo izjavo Stanka Milaka v zvezi s člankom o »neizdelavi« spletnega portala Občine Tišine, ki smo ga objavili prejšnji teden. Da je karkoli storil protizakonito, je sicer nemudoma prejšnji teden zanikal tudi župan tišinske občine Franc Horvat.


Izjavo Stanka Milaka objavljamo v celoti:

"Glede očitkov, da spletna stran oz. portal Občine Tišina sploh ni bila izdelana, a je bila plačana, pojasnjujem, da sta bila v celotni fazi izdelave v bistvu izdelana  dva spletna portala.

Prvi, ki se nahaja na naslovu http://tisina2.podnadzorom.si, je bil izdelan natančno po grafični zasnovi, ki jo je zahteval in predal naročnik. Drugi portal pa se nahaja  na naslovu http://nova.tisina.si od 13.06.2012.

V obeh primerih je storitev poleg izdelave spletnega portala vključevala še kompleten prenos in oblikovanje vsebin iz trenutnega občinskega portala, prenos številnih dokumentov ter uvajanje osebja v administrativno delo s portalom.

Glede vprašanj "Zakaj sta bila izdelana dva portala", "Zakaj je celotna izdelava trajala toliko časa" in "Zakaj novi spletni portal še ni aktiviran" pa so razlogi na strani naročnika, ki jih naj navedeni tudi sam pojasni.

Omenil bi še, da trenutno aktivna spletna stran Občine Tišina, ki se nahaja na naslovu  http://www.tisina.si, NI izdelalo podjetje Promedia, kot to misli večina v javnosti.

S spoštovanjem,


Promedia, Stanislav Milak s.p."

    Komentarji

    1. gost
      25.09.2012 ob 17:29 Uroš gost

      3 spletne strani, pa vse 3 so z vidika designa praktično 10 let za časom.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.09.2012 ob 17:58 aha gost

      za te peneze bi jih moglo biti 20 glede naorodje kak so narejene.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.09.2012 ob 22:36 ------- gost

      Itak da trenutne aktivne ni naredil on saj spodaj na dnu strani piše kdo jo je. Dejstvo pa je, da takšno zadevo naredi kak mlad študent računalništva za nekaj pic in pivo popoldan. Res pa je da je vse kar plača proračun občine ali države več kot nekajkrat precenjeno.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.09.2012 ob 15:54 Skeptik gost

      - spletna stran občine Tišina je www.tisina.si in je verjetno stara že 10 let - verjetno v pogodbi piše, kdo in kdaj uredi, da bo tudi nova in malo bolj nova stran dosegljiva na www.tisina.si - zakaj so dali izdelati dve strani, je vprašanje zdrave kmečke pameti ali pa ... - potrebno bi bilo oceniti, koliko je takšna stran dejansko vredna - oba se seveda izrekata za nedolžna - kriminalisti pa so najverjetneje nesposobni, ker so ju ovadili - prav smešno bo videti, če bo kateri spoznan za krivega - seveda pa je sedaj največja baraba tisti, ki je vse skupaj prijavil - žalostno

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.