https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Vsi iPhoni 5 v Sloveniji že razprodani v dobri uri

28.09.2012 ob 11:02  

Applov najnovejši pametni mobilni telefon iPhone 5 je bil danes na voljo tudi kupcem v Sloveniji. Ekskluzivno ga je ponudil Simobil, zaradi omejene zaloge le v dveh prodajnih centrih, v Ljubljani in Mariboru. Oba centra bosta vrata izjemoma odprla že ob 6. uri, razprodani pa so bili že v nekaj več kot eni uri.

Pri nas je bilo iphone 5 mogoče kupiti le na Čopovi ulici v Ljubljani ter na Glavnem trgu v Mariboru. V prestolnici so 21 telefonom prodali v pol ure, v Mariboru pa 23 telefon v dobri uri, nekateri pa so na "drago igračko" čakali že ob osmi uri zvečer, zato je naš drugi največji mobilni operater ponoči objavil obvestilo, naj se kupci več ne postavljajo v vrsto, saj je bila količina telefonov namreč omejena, rezervacije pa niso bile možne, bodo pa za drugi val prodaje.

Kdaj bodo telefoni znova v prodaji, bo znano predvidoma prihodnji teden.

Ameriški tehnološki velikan Apple je novo različico mobilnika, ki je lažja, tanjša in zmogljivejša od predhodne različice 4S, predstavil 12. septembra. V prvih treh dneh od začetka prodaje - od petka do nedelje - jih je prodal že več kot pet milijonov.

Novi Iphone je svojo prodajno pot začel 21. septembra, in sicer v ZDA ter Kanadi, Veliki Britaniji, Franciji, Nemčiji, Avstraliji in na Japonskem, pa tudi v Hongkongu in Singapurju. Do konca meseca bo na voljo v dodatnih 20 državah, od danes kot omenjeno tudi v Sloveniji, do konca leta pa v 100 državah.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.09.2012 ob 12:10 ------- gost

      Človeška neumnost je brezmejna.

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.09.2012 ob 13:25 nike gost

      dober telefon

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.09.2012 ob 18:15 lol gost

      bedaki

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.09.2012 ob 20:22 sss gost

      tupani...

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.09.2012 ob 21:19 mnm gost

      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nf5-Prx19ZM

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.09.2012 ob 21:22 mnm gost

      The Next Big Thing is Already Here

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.